Getty Images
BROJE SITNO

Obožavatelji razočarani: Meghan i Harry otkrili detalje o rođenju djeteta

Meghan Markle broji zadnje dane svoje prve trudnoće, no obožavatelji kraljevske obitelji ostali su razočarani nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili detalje poroda.

Otkako je postala članica britanske kraljevske obitelji, Meghan se nije ustručavala zanemariti stroge norme i ponekad odraditi stvari po svome.

Isto će biti i kada je porod u pitanju pa za razliku Kate Middleton, obožavatelji neće moći s nestrpljenjem kampirati ispred bolnice i čekati vojvotkinju da se pojavi s bebom u naručju. Na Twitter je objavljeno službeno priopćenje kojim su Meghan i Harry s javnosti podijelili detalje poroda, između ostalog i da će sve držati u tajnosti u početku.

RABAT, MOROCCO - FEBRUARY 25:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex walk through the walled public Andalusian Gardens which has exotic plants, flowers and fruit trees during a visit on February 25, 2019 in Rabat, Morocco. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)
Getty Images

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Donijeli su odluku da će događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u uskom krugu obitelji", stoji u službenom priopćenju.

Kate Middleton i princeza Diana su rodile djecu u krilu Lindo bolnice Svete Marije u londonskom Paddingtonu te je ta tradicija duga već 40 godina. Nakon poroda bi se već nakon nekoliko sati pojavile ispred okupljenih građana i fotografa sa suprugom i novorođenom bebom. Po pisanjima britanskim medija, vojvotkinja od Sussexa svoje će dijete donijeti na svijet u Windsoru u Frogmore Cottageu, gdje se s princom Harryjem preselila.

Linker
19. travanj 2024 03:09