dobar savjet

Očevi, pozor! A$AP Rocky dao je gotovo pa savršen odgovor kad su ga pitali kako sebe zamišlja u ulozi oca

Iako su mu roditelji poznati, maleni će živjeti dalje od povećala javnosti jer njegova majka Rihanna i otac reper žele da im dijete ima normalno djetinjstvo.

Nešto više od dva tjedna na svijet je stiglo prvo dijete glazbenice Rihanne i repera A$AP Rockyja te potpuno promijenilo njihov život. U novom intervjuu za Dazed, koji je napravljen prije nego je Rihanna rodila njihovog sina, reper je odgovorio na pitanje kako sebe zamišlja u ulozi oca. Po mnogima dao je zaista savršen odgovor.

"Uvijek ću podsjećati svoju djecu da nikada ne izgube maštu, čak i kao odrasli ljudi, bez obzira na sve. Zapravo volim gledati crtiće - gledao sam Teletubbiese, Blue's Clues, Yo Gabba Gabbu, Peppu Pig i Baby Sharka. Želim odgojiti djecu otvorenog uma, a ne ljude koji diskriminiraju. I ne pokušavam opisati svece, jer, realno, samo želim imati cool dijete koje će odrastati s cool roditeljima", rekao je Rocky.

Čitajte i: Daleko od očiju javnosti: Rihanna i ASAP Rocky zbog rođenja djeteta sele se na mirnije mjesto

On i Rihanna dobili su sina, kojem se još uvijek ne zna ime, 13. svibnja u Los Angelesu. Iako su mu roditelji poznate zvijezde, planiraju ga odgajati daleko od svijeta showbizza i to u Rihanninom rodnoj zemlji - Barbadosu. U Los Angelesu bi pjevačica trebala ostati još tri mjeseca, a potom se sa sinom i partnerom seli na Karibe, gdje će djetetu priuštiti odrastanje kakvo je i sama imala.

Izvor blizak paru otkrio je prije rođenja malenoga da je A$AP Rocky jako uzbuđen što će postati otac.

"Prije nego što je Rihanna rodila, A$AP je bio jako angažiran i pitao je prijatelje za roditeljski savjet. Želi biti najbolji mogući tata i nastaviti se brinuti o Rihanni. Stvarno se raduje zajedničkom odgoju njihovog dječaka", rekao je izvor za Entertainment Tonight.

Inače, glazbenici su godinama bili prijatelji prije nego su se zaljubili. Vezu su potvrdili tek 2020. godine, a već neko vrijeme se šuška da će se vjenčati upravo na Barbadosu.

Linker
19. travanj 2024 17:37