FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia
Traju i dalje

Od afere do 18 godina sretnog braka: Julia Roberts u samozatajnom snimatelju pronašla je srodnu dušu

Iako njihova ljubavna priča nije počela na mnogima prihvatljiv način, pretvorila se u divan odnos u kojem su dobili troje djece.

Američka glumica Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder imaju jedan od najdugovječnijih brakova u modernom Hollywoodu, a jučer su proslavili 18. godišnjicu. Ovim povodom Julia je na Instagramu objavila simpatičnu fotografiju na kojoj svom suprugu daje pusu u obraz i potpuno raznježila fanove koji su joj čestitali u komentarima.

Njihova ljubavna priča započela je još 2001. na setu filma "The Mexican" u kojem je Julia glumila s Bradom Pittom. Glumica privlačnog, širokog osmijeha nije imala previše sreće u ljubavnom životu. Iza nje su brojne veze i propali brak s pjevačem Lyleom Lovettom s kojim je bila samo dvije godine. Sve dok nije upoznala Modera koji je tada bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg, a Julia s kolegom Benjaminom Brattom.

Julia Roberts
The Fashion Awards, Arrivals, Royal Albert Hall, London, UK - 02 Dec 2019, Image: 486057869, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Julia Roberts ima hrpu kratkih veza i jedan propali brak iza sebe.

No, to ih nije spriječilo da se zaljube, jer, znate i sami, ljubav ne pita. "Momentalno sam se zaljubila u njega. Željela sam biti s njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", jednom prilikom je izjavila glumica.

Trn u oku njegove obitelji

Ljubavnici jednostavno nisu mogli kriti strast jedno prema drugome, no problem im je predstavljala njegova obitelj koja je glumicu optužila da je Danijelu razorila brak.

Ubrzo nakon toga, Julia je prekinula s Brattom, rekavši mu da se zaljubila u nekog drugog, dok je Moder iselio iz kuće u kojoj je živio s bivšom ženom.

No, čak ni tada, Moderova obitelj nije mogla prihvatiti njegovu novu partnericu, osim njegove majke Patti koja je nekoliko dana prije nego je vijest o aferi izašla u javnost preminula od srčanog udara. Moderova obitelj tada je krivila glumicu za Pattinu smrt, ali Danijelov otac i sestre naposljetku su prihvatili Juliju kao član obitelji.

Nakon Danijelovog razvoda, par se vjenčao 4. srpnja 2020. godine u privatnoj kapelici na njezinom ranču u Novom Meksiku. Ipak, već na početku braka pričalo se da imaju problema jer Daniel navodno nije mogao podnijeti činjenicu da mu je supruga slavna, dok je Julia ponovno bila trn u oku njegove obitelji.

Julia i Daniel željeli su proširiti obitelj, no ona nikako nije mogla začeti. Ipak, sreća je bila na njihovoj strani pa je 2004. rodila blizance, kćer Hazel i sina Phinnaeusa, a 2007. još jednog sina Henryja. Iako su ih u medijima već nekoliko puta željeli rastaviti, čini se da je njihova ljubav jača nego ikada!

Čitajte i:

Jedna od najpopularnijih oskarovki maskicom pokazala politički stav i mnogima začepila usta

Mlada glumica i nećakinja Julije Roberts otkrila sretnu vijest: Za sve je 'kriva' njezina majka

Mnogima je sedma godina braka krizna, ali ne i njima: 'Vrijeme je da se sjetimo posebnog dana'

Linker
19. travanj 2024 05:14