Obitelj mu dobro pristaje

Od okorjelog neženje, do nepopravljivog romantičara: George Clooney otkrio kako i dalje zavodi ženu, unatoč pandemiji

Hollywodska zvijezda ove će godine navršiti 60 godina, no dane provodi kao mladić, brine za živahne bliznace, romantičan je sa svojom suprugom i uživa u obiteljskom životu.

Glumac George Clooney ne krije koliko uživa u braku s odvjetnicom Amal, a u posljednjem medijskom istupu dokazao je koliko je još uvijek romantičan. I nakon četiri godine braka, i nakon što su posljednju godinu proveli zatvoreni s dvoje blizanaca, 59-godišnji glumac i 42-godišnja odvjetnica za ljudska prava i dalje si pišu pisma.

"Čak i u lockdownu, napisat ću pismo i ubaciti ga na njezin radni stol ili će ona napisati pismo i ostaviti mi ga pod jastukom. Ja još uvijek jako vjerujem u pisma", otkrio je George jednu svoju romantičnu crtu u intervjuu za AARP Magazin.

image
Amal je uspješna odvjetnica za ljudska prava, a ona i George podržavaju jedno drugo u svemu.
SPLASH/PROFIMEDIA

"Imam pisma koja je pisao Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck. Uokvirio sam ih i objesio po kući. Ako bi nešto bila poruka preko mobitela, bio bi mi drugačiji osjećaj. Možda je to generacijska stvar, možda to neće biti tako za 20 godina, ali ja cijenim to da je netko sjeo i napisao to rukom", objasnio je Clooney.

Čitajte i: Pokazao vještinu: George zgrabio čudnu napravu i demonstrirao kako se šiša

Klasičar i u odabiru imena

Osim što njeguje tradicionalnu crtu u načinu komunikacije hollywoodska zvijezda kazala je i zašto je odabrao jednostavna i klasična imena svojim trogodišnjim blizancima - Elle i Alexanderu.

Čitajte i: Koja faca: George Clooney svakom od svojih 14 najboljih prijatelja poklonio po milijun dolara

"Nisam htio neka čudna imena našoj djeci. Ionako prolaze kroz gomilu problema", kazao je Clooney - inače dobar kućni prijatelj Brada Pitta i Angeline Jolie još u danima kada su dobivali i usvajali djecu i nazivali ih neobičnim imenima. Nije spomenuo jesu li ga oni inspirirali da se kod imena drži klasike, ali je spomenuo neke tragedije koje su se dogodile drugim legendama.

image
Amal i George u javnosti se često drže za ruke i suptilnim gestama izražavaju privrženost.
SPLASH/PROFIMEDIA

"Teško je biti sin nekog poznatog i uspješnog. Sin Paula Newmana se ubio. Sin Gregoryja Pecka se ubio, Bingu Crosbyju su se dva sina ubila. Moja je prednost to što sam mnogo stariji i u doba kad će moj sin osjetiti neki natjecateljski poriv, ja ću doslovno jedva žvakati kruh", otvorio se Clooney o tome koliko daleko razmišlja za dobrobit svoje djece.

Linker
18. travanj 2024 15:02