Napokon joj je krenulo

Od pritvora do oltara: Problematična glumica koja je šokirala svijet okorjelom ovisnošću o drogama se - zaručila

Iako je par svoju romansu držao privatnom, Lindsay Lohan i financijer prvi su put uočeni zajedno na glazbenom festivalu u Dubaiju 2020. godine.

Nakon što se proteklog vikenda pisalo o tome kako se najproblematičnija hollywoodska glumica Lindsay Dee Lohan (35) vraća glumi, "preko bare" stižu nove vijesti iz njezina privatnog života.

Nekoć “omiljena problematična tinejdžerica” kako ju je nazivao The New York Times u vrijeme najveće slave početkom 2000. godina, zaručila se nakon gotovo godinu dana veze za svog dečka Badera Shammasa.

Potvrdila je to znakovitom objavom na svom Instagram profilu objavom glumica.

"Moja ljubav. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost. @bader.shammas #love”, napisala je Lohan uz nekoliko zajedničkih fotografija sa svojim zaručnikom dodajući u opis fotografija i emoji zaručničkog prstena. Na fotografijama je par ležerno odjeven i sretan. Oboje, naime, očekivano blistaju zbog životne odluke koju su upravo donijeli.

Za njezin ozaren pogled i veliki osmijeh na licu vjerojatno ja "zaslužan" i poveći kamen na njezinu prstenu. Kako piše Us Magazine dijamantni prsten je djelo draguljara Harryja Winstona. Obitelj glumačke zvijezde također dijeli njezinu sreću pa je tako Lindsayin brat Dakota podijelio njezinu objavu na svojem profilu u Storyjima i napisao: "Ne plačem ja, ti plačeš".

image

Lindsay Loghan i Bader Shammas snimljeni s prijateljima u Dubajiu.

INSTAGRAM

Iako je par svoju romansu držao privatnom, zvijezda Mean Girlsa i financijer prvi su put uočeni zajedno na glazbenom festivalu u Dubaiju 2020. godine.

Shammas, naime, dolazi iz svijeta financija i trenutno radi kao pomoćnik potpredsjednika u bankarskoj tvrtki Credit Suisse. Diplomirao je strojarstvo 2010. na Sveučilištu Južna Florida, no na kraju je stekao diplomu iz financija na John H. Sykes poslovnom sveučilištu.

Podsjetimo, glumica je u svom životu već jednom bila zaručena, bilo je to za Egora Tarabasova, no razišli su se prije no što su došli do oltara, 2016. godine.

Inače, Lindsay se ponovno vraća na velika platna. Kako je najavljeno ranije ove godine, Lindsay će glumiti u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji uz zvijezdu teen serije Glee - Chorda Overstreeta (32). U filmu

'The Shadow Within' koji ćemo gledati tek za blagdane 2022. glumi "friško zaručenu, razmaženu hotelsku nasljednicu koja dobiva amneziju nakon nesreće na skijanju".

Glumica je također najavila novi podcast. "Uzbuđena sam što ću surađivati sa Studijom 71 u razvoju i produkciji mog podcasta", objasnila je Lindsay putem Instagrama u listopadu. “Radujem se što ću se više povezati sa svojim obožavateljima."

Linker
18. travanj 2024 14:48