JEDNOSTAVNO PRESLATKO

Od šminke do noktiju: Ovi slavni očevi u potpunosti su se prepustili u ruke svoje djece

Od maski za lice do odijevanja- ovi slavni roditelji veliki su obožavatelji svojih mališana koji ih rado sređuju!

Vjerovali ili ne, i muškarci se rastope pred svojom djecom kojoj jednostavno nemaju srca reći ne. U nastavku smo izdvojili nekoliko slavnih očeva koji su rado podijelili s javnosti kako su izgledaju nakon što ih njihove kćerkice dotjeraju s make-upom, noktima ili odjećom.

Dwayne Johnson

Johnson (48) koji ponosno nosi borilački nadimak The Rock, čista je suprotnost svom korpulentnom, nabildanom izgledu. Zvijezda filmskih serijala "Jumanji" i "Brzi i žestoki" privatno je simpatičan, duhovit, čak i pomalo sramežljiv tip posvećen obitelji. Mišićavi junak iz akcijskih filmova kojeg mnogi pamte po nazivu 'Čovjek Stijena', u društvu kćerkica postaje najnježniji na svijetu.

Kako je sam priznao, njegove tri kćeri, 19-godišnja Simone, a naročito najmlađe Jasmine (5) i Tiana (2) koje je dobio u drugom braku s pjevačicom Lauren Hashian, vrte ga oko malog prsta.

''Ne brini djevojčice, tata će ti uzvratiti uslugu'', napisao je Johnson na Instagramu ispod fotografije na kojoj lakira nokte svoje kćeri.

"Ona zna kome doći na najbolju 'manikuru' u gradu!'' dodao je na Instagram storyjima te zaključio: ''Barem su ove žuljevite dinosaurske ruke dobre za nešto.''

U rujnu 2018., Johnson je podijelio slatki trenutak sa svojom kćeri Jazzy, dok mu je lakirala nokte. Podijelio je njihov dijalog na Instagramu.

"Ja: Dođi dušo, poljubi tatu, moram na posao.

Jazzy: Ali tata ti trebaš lakirati nokte.

Ja: Oprosti dušo, tata mora na posao

Jazzy: Ne, tata, ti stvarno trebaš lakirati nokte - dok gleda u mene maminim prekrasnim plavim očima.

Ja: Da, potpuno si u pravu - tati treba nalakirati nokte."

Adam Levine

U travnju 2021., frontmen Maroon Fivea podijelio je rijetku obiteljsku fotografiju sebe i supruge Behati Prinsloo u haljinama s kćerima Dusty Rose i Gio Grace. Na fotografiji Levine pozira s jednom od svojih djeovjčica u ružičastoj maxi haljini, dok je Prinsloo u tonu s njihovom drugom kćeri, a obje nose haljine s otvorenim ramenima.

"Djevojke se samo žele zabaviti'', poručio je pjevač ispod preslatke fotografije.

Jamie Dornan

Plava bi izgleda mogla biti boja Jamieja Dornana! Glumac iz Belfasta podijelio je fotografiju na kojoj nosi plavu periku, crvenu haljinu i zlatne štikle pa se zahvalio svojim kćerima, Dulcie, Elvi i Alberti.

"Odijevanje s mojim kćerima je uzelo maha", napisao je glumac pored fotografije te dodao: "Upoznajte Jenny (s plavom kosom). Slatka je."

Norman Reedus

Norman Mark Reedus američki je glumac najpoznatiji po ulogama Murphyja McManusa u filmu Sveci Bondoocka i Daryla Dixona u televizijskoj seriji The Walking Dead. Iako je zbog te uloge izgledao hladan, sudeći po fotografijama glumac je jako nježan kad je njegova kćerkica, trogodišnja 'vizažistica' Nova, posrijedi.

"Obitelj koja šminka zajedno..", napisala je Diane ispod fotografije koju je objavila nakon Dana očeva.

Linker
20. travanj 2024 08:40