Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor proveli su u braku manje od četiri godine.
 Goran Mehkek / Hanza Media
veliki obrat

Odbačene su optužbe protiv Ognjena Vukojevića: Ne vrijedi više ni mjera zabrane pristupa

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije bio je optužen za obiteljsko nasilje početkom svibnja, no sada je oslobođen svih optužbi.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje Ognjena Vukojevića te su mu ukinute mjere opreza.

Podsjećamo, Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je supruga da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Vukojeviću je tada određena mjera zabrane pristupa supruzi na manje od 200 metara, a nije smio kontaktirati s njom ni preko mobitela, društvenih mreža ili elektronske pošte, tada mu je izmjereno 0,6 promila alkohola.

Zagreb, 031118. 
Mimara.
Humanitarni dogadjaj Kreirano srcem.
 Na reviji su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice koje potpisuje modni dvojac ELFS, a nosili su ih dvadeset i dvije dame iz razlicitih podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Ognjen Vukojevic sa suprugom.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / Hanza Media
Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor proveli su u braku manje od četiri godine.

Tada je kao mjera opreza odlučeno da se ne može vratiti u svoj dom na Tuškancu gdje živi s obitelji, a supruzi se ne smije približiti na manje od 200 metara. Potvrdio je to za Jutarnji list njegov odvjetnik Nikola Mandić, a situaciju je komentirao i sam izbornik mlađe reprezentacije.

"Mogu potvrditi kako sam zbog nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida.", rekao je Vukojević.

Privatni album

Vukojevićeva supruga je na ispitivanju na Općinskom državnom odvjetništvu uzela blagodat nesvjedočenja protiv supruga. Budući da se za kazneno djelo prijetnje nekoga može goniti samo po prijedlogu oštećenika, odnosno nužno je da žrtva iskaže da je prijetnja kod nje izazvala osjećaj straha, Državno odvjetništvo je odbacilo policijsku prijavu, te je Vukojević sada oslobođen svake optužbe.

Andrea i Ognjen vjenčali su se u listopadu 2016. godine, a ubrzo im je stigla i prinova u obitelj - njihov sin Luka.

Čitajte i:

Prekidi pa pomirenja: Ovi su domaći parovi ljubavi dali drugu šansu i nisu zažalili

EKSKLUZIVNO Andreja Vukojević: 'Moj Ogi ostaje u Rusiji do kraja, bodrit će svoju reprezentaciju!'

Andreja Ćupor i Ogi Vukojević: Naše prvo ljetovanje utroje

Linker
20. travanj 2024 12:12