Damjan Tadić / CROPIX
BIJEG U MADRID

Odbjegli supružnici: Antonija Blaće sa suprugom uživa u Španjolskoj

Nakon što je snimila televizijski show 'Zvijezde', RTL-ova voditeljica sa suprugom Hrvojem Brlečićem otputovala je u Madrid.

Voditeljica Antonija Blaće i njezin suprug, vaterpolist Hrvoje Brlečić prije nešto manje od dvije godine jedno su se drugome zakleli na vječnu ljubav, a sada su, mjesec dana prije godišnjice pobjegli od svakodnevice na romantičan odmor. Jedan od najljepših gradova na svijetu, Madrid, nudi brojne nezaboravne trenutke, a svjedoči tome i ovaj zaljubljeni par koji uživa u bogatoj kulturnoj i gastronomskoj ponudi grada. Popularna 37-godišnja Šibenčanka, kojoj je ovo drugi posjet Madridu priznaje kako je taj grad jedan od rijetkih u kojima bi mogla živjeti. Odmor joj posebno godi nakon što je mjesece provela u Beogradu gdje se snimao glazbeno-natjecateljski show "Zvijezde", a zbog kojega po cijele dane nije izlazila iz studija.

Vamooooosss

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Dodatni razlog za slavlje imao je njezin suprug, vatreni sportaš. Naime, u Madridu su dočekali Luku Modrića i Matea Kovačića te su se priključili slavlju zajedno s ostalim igračima nogometnog kluba Real Madrid, koji su slavili pobjedu i postali španjolski prvaci. 'Dočekali smo Real Madrid, posjetila sam muzeje, obišli smo cijeli grad, tu se jede i pije po cijele dane, nema mode, to ih uopće ne zanima, radije će pojesti večeru nego kupitI haljinu. To mi se strašno sviđa, ispričala je Blaće za RTL. Uživala je i na flamencu, a najviše joj se svidio muzej u kojem je u tijeku Picassova izložba – put do Guernice.

"It takes a long time to become young" Pablo Picasso

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

#lipomije #halamadrid bezveze slika, Al #zaboleme

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Vamooooosss

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Sretni supružnici konačno su pronašli malo vremena za sebe. Par je nakon šest godina ljubavi, 26. lipnja 2015.uplovio u bračnu luku, a vjenčali su se pred najbližim uzvanicima u Crkvi sv. Marka u Zagrebu.

Tanananaaaaaa #amoremio

A post shared by Hrvoje Brlecic (@hrvojebrlecic) on

Linker
17. travanj 2024 10:19