veliki projekt čeka

Odlazak više nije mogla odgađati! Zrinka Cvitešić nakon teškog perioda napustila Hrvatsku

Naša najzaposlenija glumica mora završiti rad na Amazonovoj seriji "The Power", u kojoj će igrati jednu od glavnih uloga. Zrinka Cvitešić objavila je da se vratila u London.

Glumica Zrinka Cvitešić vratila se u svoju drugu domovinu. Nakon što je u Hrvatskoj boravila neko vrijeme, gdje je igrala u predstavi redatelja Branka Ivande "Kad svijeće dogore" te bila uz svog životnog partnera tijekom teškog obiteljskog gubitka, Zrinka se morala vratiti u London. Iznimno zaposlena glumica objavila je tako na svom Instagramu fotografiju Londona i poručila da joj je to "drugi dom".

Čitajte i: Tuga u obitelji! Zrinka Cvitešić zbog smrti Zlatka Kranjčara povukla se na nekoliko dana s proba predstave znakovitog imena

Povratak u London, gdje je čeka jedan od najvećih životnih projekata

Do znanja je dala i da se vratila kako bi mogla završiti sa snimanjem projekta - Amazonove serije "The Power", nastale po istoimenoj knjizi, a u kojoj će glumiti i sa zvijezdama kao što su Tim Robbins i Leslie Mann. Zrinka će u seriji imati jednu od glavnih uloga pa je jasno zašto odlazak u London više nije bilo moguće odgađati.

Čitajte i: Bezuvjetna podrška i ljubav! Niko Kranjčar bodrio Zrinku Cvitešić na premijeri hit predstave

Naime, kada je njezin životni partner Niko Kranjčar izgubio oca, Zrinka je na neko vrijeme sve obaveze stavila na čekanje. Izostala je čak i s probi za predstavu "Kad svijeće dogore" i potpuno se stavila na raspolaganje svog partneru. Uz veliku podršku i oslonac, nogometaš je prolazio kroz gubitak svog legendarnog oca - Zlatka Cice Kranjčara.

Linker
03. travanj 2024 11:12