Zagrijale srca

Održana dodjela Billboard nagrada: O nezaboravnom nastupu Pink i njezine kćeri još dugo će se pričati

Iako je The Weeknd osvojio čak 10 nagrada od 16 za koje je bio nominiran, najviše ovacija dobile su glazbenica Pink i njezina kći Willow. Emotivnom i zabavnom izvedbom dueta rastopile su srca publike.

Jučer se u Microsoft Theateru u Los Angelesu održala dodjela glazbenih nagrada Billboard Music Awards na kojoj je pjevač The Weeknd pokupio čak 10 priznanja za svoj rad, od ukupno 16 nominacija. Njegov pobjednički govor mnoge je dirnuo u srce i to s razlogom.

image
The Weeknd je osvojio čak 10 nagrada.
RICH FURY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim mojim roditeljima. Zbog vas sam čovjek kakav sam danas. I hvala mojim fanovima, naravno. Ne uzimam ovo zdravo za gotovo", poručio je The Weeknd koji je proglašen najboljim muškim umjetnikom, najboljim umjetnikom radijskih pjesama, najboljim R&B umjetnikom i najboljim R&B muškim umjetnikom.

Čitajte i: Grammyji 2021.: Beyonce i Taylor Swift ušle u povijest, Harry Styles dobio svoj prvi zlatni gramofon

Osim toga, njegov album "After Hours" proglašen je najboljim R&B albumom, dok je njegov singl "Blinding Light" osvojio nagradu za najbolju radio pjesmu i najbolju R&B pjesmu.

Reper Drake, koji nosi titulu najviše osvojenih Billboardovih nagrada svih vremena, proglašen je najboljim izvođačem desetljeća. Na dodjelu nagrada došao je sa svojom velikom obitelji i prijatelja, a samu nagradu primio je sa svojim trogodišnjim sinom Adonisom Grahamom.

image
Dake je proglašen umjetnikom desetljeća.
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Najveće iznenađenje

No, najveće iznenađenje svakako je bio nezaboravan nastup glazbenice Pink i njezine devetogodišnje kćeri Willow Sage Hart. Ovaj simpatičan dvojac oduševio je publiku nastupom ‘u zraku‘ na konopu, gdje su izvele duet "Cover Me in Sunshine" kojim su početkom ove godine osvojile mnoga srca publike.

Willow je pokazala kako joj javni nastupi itekako leže i da već s devet godina ima više samopouzdanja nego neke njezine starije kolegice. Na kraju emotivnog nastupa, Willow je počela veselo skakati i zagrlila mamu kojoj je roker Jon Bon Jovi uručio nagradu za glazbenu ikonu.

Čitajte i: Poklon za Valentinovo: Pink objavila duet s kćerkicom, malena oduševila svojim glasom

Dodjelu je vodio Nick Jonas, jedan od braće Jonas i suprug indijske glumice Priyanke Chopre koja je također došla na dodjelu i zablistala u nude haljini posutoj sjajnim kristalićima.

image
Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas.
RICH FURY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Najboljim latino umjetnikom proglašen je Bad Bunny, a osvojio je i tri nagrade u off-air kategorijama: za najboljeg latino muškog izvođača, najbolju latino pjesmu i najbolji ltino album. U toj kategoriji postavio je rekord jer je postao prvi latino umjetnik koji je osvojio tri nagrade.

Taylor Swift, koja je 2015. dominirala u dobivenim nagradama na ovoj dodjeli, proglašena je najboljom ženskom umjetnicom, a pobijedila je i u kategoriji za najbolju između 200 top umjetnika. Južnokorejski boy band BTS osvojio je čak četiri nagrade - za najbolju grupu, najboljeg društvenog umjetnika, najboljeg izvođača prodaje pjesama i najprodavaniju pjesmu za njihov hit singl "Dynamite".

Linker
19. travanj 2024 03:48