Posebna energija

Oduševila u izdanju u kakvom je rijetko viđamo: Sandru pohvalile Ana Čagalj i Matija Vuica

Naša najpoznatija atletičarka nedavno je uživala u putovanju posjetivši egzotični Istanbul sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, a ondje je dokazala da je još uvijek zaigrana kao djevojčica, ali i strastveno zaljubljena žena...

Najtrofejnija domaća sportašica u bacanju kugle Sandra Perković izabrala je idealno vrijeme za posjet Turskoj. Zbog toga što grad nije pretrpan turistima uz lagane romantične šetnje uz svog dečka, turska metropola postala je i njezina modna kulisa. Sandra se najprije fotografirala u studiju Taht Istanbul, omiljenoj foto destinaciji mnogih turista jer se nalazi na vrhu zgrade s koje seže pogled na grad od kojeg zastaje dah. Baš je za tu fotografiju dobila kompliment da izgleda poput sultanije.

Novom fotografijom oduševila je domaće dame koje također vole koketirati s modom. Naime, Sandra je odjenula tradicionalnu nošnju u kojoj je i zaplesala, a Matiju Vuicu je outfit totalno oduševio. "Ludilo", napisala je domaća dizajnerica, a na njega je reagirala i Ana Čagalj te joj je poslala nekoliko emojija sa srcima.

"Mislim da je žena najljepša kad je zaljubljena pogotovo kad je ta ljubav obostrana i kad se probudite i idete spavati s lijepom riječju, kad se želite za nekoga urediti, kupite neku posebnu haljinu pa idete na večeru ili putovanje. Ja sam nedavno bila u Istanbulu i bilo je bajkovito. Svi su prijatelji komentirali da zračim nekom pozitivnom energijom", izjavila je Sandra Perković za Exkluziv.

Ljubav traje već 10 godina

image
Podrška na terenu i kod kuće...
MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

Njezin dečko pomogao joj je da dođe do sportskog vrha, a Sandra rado otkriva detalje njihove ljubavi u kojoj su našli savršeni balans.

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica koja uskoro planira i vjenčanje.

Linker
19. travanj 2024 01:44