Katy Perry i Orlando Bloom
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Divna vijest

Oduševljeni budući roditelji! Orlando Bloom i Katy Perry čekaju prvo zajedničko dijete: "Više ne moram uvlačiti trbuh"

Pjevačica Katy Perry objavila je da će postati majka po prvi put i da jedva čeka sa zaručnikom Orlandom Bloomom ostvariti se u toj ulozi.

Američka pjevačica Katy Perry potvrdila je da je trudna, u spotu za svoju novu pjesmu "Never Worn White" na kraju videa otkrila je trudnički trbuščić. Bit će to njezino prvo dijete, a drugo njezinom zaručniku Orlandu Bloomu. Glumac je prvi put otac postao prije devet godina, tada je u braku s Mirandom Kerr dobio sina Flynna.

Nakon razvoda, upoznao je Katy i s njom uplovio u sretnu vezu, sada i zaruke. Pred njima je roditeljstvo, a uloga je to kojoj se pjevačica silno raduje. Sretnu vijest podijelila je i s obožavateljima na Twitteru, i to svega nekoliko minuta nakon premijere pjesme. "Tako mi je drago što se više ne moram skrivati/uvlačiti trbuh ili nositi uokolo veliku torbu", napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

Pjevačica je dugo priželjkivala ulogu majke

Laknulo joj je, sigurni smo, i zbog toga što više ne mora ignorirati stalna šuškanja svojih obožavatelja. Naime, već neko vrijeme spekulirali su da joj se ispod odjeće nadzire trbuščić. Mnogi su već skoro sa sigurnošću tvrdili da će Katy uskoro objaviti da čeka bebu.

Da podsjetimo, Katy Perry i Orlando Bloom vezu su započeli u siječnju 2016. godine, a nakon dvije godine romanse nakratko su prekinuli pa se pomirili. Nakon pomirenja vrlo brzo su se zaručili, a sada stiže i beba.

Linker
20. travanj 2024 09:03