Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar
 Scena.hr
Sreća ima novu adresu

Odvažni korak Zrinke i Nike: Uživaju kraj mora i razmišljaju o nekretnini na ovom lijepom otoku

Domaći par s londonskom adresom ne razdvaja se jedno od drugog, a trenutno uživaju u privatnosti na otoku Visu gdje navodno traže svoje mjesto pod suncem.

Glumicu Zrinku Cvitešić i nekadašnjeg nogometaša Niku Kranjčara rijetko viđamo u javnosti, a par jako čuva svoju privatnost i ne žele javno govoriti o svojim planovima. Par trenutno uživa na otoku Visu piše 24 sata, a ondje su stigli jer su spremni za veliki korak - navodno kupuju nekretninu.

40-godišnja glumica i pet godina mlađi nogometaš u vezi su od 2014. godine, a otkako su zajedno, daju si potporu u svemu što rade kao pojedinci. Nakon svake premijere, nagrade ili angažmana Zrinka pohita u zagrljaj svojoj ljubavi, Niki Kranjčaru.

U intervjuu za časopis Gloria Glam rekla je zašto nikad ne govori o ljubavi.

"O tome nemam potrebu govoriti. Ljubav je najsnažnija životna energija, koja pokreće sve oko nas. Nije to kategorija bilo kakvog uspjeha. To je sam život. To se događa izvan zone razuma i svi koji misle da je drugačije, varaju se. U sretnoj sam vezi, međusobno smo si velika podrška u svakom smislu."

Scena.hr
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Na Braču uzgaja masline

Zrinka se uz glumu bavi i uzgojem maslina, za što je nagrađena krajem veljače. Na Braču ima maslinik koji broji 150 stabala, a otvorila je i OPG. Godinu ranije dobila je zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje koje proizvodi, a primila je i povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinova ulja kroz kulturu.

Gar Powell-Evans / Gar Powell-Evans

Čitajte i:

Mukotrpno su radili, no novac nisu tek tako potrošili! Oni igraju na više polja, svojim strastima dali su šansu

Usporedili smo tko bolje nosi haljine Matije Vuice, holivudske ili domaće zvijezde?

Srdačan susret Barbare Kolar i Zrinke Cvitešić u Londonu nije prošao bez večernjeg izlaska

Hrabar modni iskorak u Londonu: Večer za pamćenje u kojoj je Zrinka Cvitešić pomela konkurenciju

Linker
15. travanj 2024 04:44