sreća uz supruga i djecu

Oglasila se Eva Mendes! Otkako se povukla iz javnosti, glumica uživa u mirnom obiteljskom životu

Glumica je svog životnog suputnika pronašla u kolegi Ryanu Goslingu. Nakon što su postali roditelji dvije djevojčice, Eva Mendes odlučila je nekoliko godina posvetiti samo njima.

Kako izgleda karantena s dvije male djevojčice i suprugom, otkrila je američka glumica Eva Mendes (47) u urnebesnoj objavi na Instagramu. Zvijezda romantične komedije „Hitch” koja je donedavno toliko strogo čuvala privatni život da su se njezine fotografije sa životnim partnerom, Ryanom Goslingom (40) i njihovim kćerima Esmeraldom Amadom (6) i Amadom Lee (4) mogle nabrojati na prste, izazvala je oduševljenje pokazavši nesvakidašnje izdanje.

Osmislile su ga njezine kćeri te joj lice kao apstraktno ulje na platnu. Kao završni „touch” navukle su joj neobično pokrivalo za kosu. Ipak, glumica je ponosno podijelila svoj „makeover” pratiteljima uz opasku koju prenosi magazin People: "Opet su mi to napravile. Poslala sam „platno” koje su šminkom oslikala moje djeca. Kad ne znate kako ih zabaviti, postanite njihovo "platno". Da joj nije posljednjih mjeseci lako, otkrila je lanjskog listopada u razgovoru za Sydney Morning Herald.

Povratak glumi

- Osjećam se kao da radim u hotelu, a gosti mi šefuju i zahtjevni su kad je riječ o hrani. A kad se siti zapute na spavanje, ostajem počistiti za njima. Priča se samo o tome što ćemo jesti – izjavila je.

Otkako je 2011. upoznala Ryana Goslinga, Evi su se promijenili životni prioriteti. Sve više je čeznula za mirnim obiteljskim životom, a želja joj se ostvarila 2014. nakon što je glumila u redateljskom prvijencu svog partnera „Lost River”. Lanjske jeseni otkrila je, da sve više pomišlja na povratak glumi.

- Moja ambicija nije nestala već se usmjerila na djecu. Bila sam tako sretna što se mogu osamiti sa svojim bebama, ali sada imaju četiri i šest godina i opet osjećam želju za glumom – priznala je glumica čiji će izgled, dok joj se planovi ne ostvare, i dalje će osmišljavati kćeri.

Linker
19. travanj 2024 21:04