pogodila je u žicu

Oglasio se i ‘veliki, zločesti vuk‘: Nakon sestre, pjevačicu Mariah Carey zbog memoara tuži i brat

Stariji brat Mariah Carey je, kako kaže, pogođen pričama koje je njegova slavna sestra iznijela u svojim dugo iščekivanim memoarima pa nije imao druge no podići tužbu.

Morgan Carey, stariji brat slavne pjevačice Mariah, podigao je tužbu protiv vlastite sestre u New Yorku.

Morgan je, kako tvrdi, snažno pogođen lažima koje je Mariah opisala u memoarima "The Meaning of Mariah Carey", a tuži i Michaelu Angelu Davis, Macmillan Publishing Group, LLC te tvrtku Andy Cohen Books, odnosno sve koji su sudjelovali u pisanju i izdavanju knjige.

"Morgan podiže tužbu više tužan i razočaran sestrinom izdajom, a ne ljut. Ni najmanje nije ljubomoran ni zavidan sestri na njezinom nevjerojatnom uspjehu, već uživa u vlastitim osobnim i poslovnim uspjesima. Oduvijek joj je htio samo dobro", rečeno je na sudu.

Morgan je u tužbu uvrstio popis tvrdnji iz memoara koje, prema njegovoj priči, nisu istinite, a koje su mu nanijele puno duševne boli, pišu strani mediji.

Čitajte i: Mariah se ne može dogovoriti sa sestrom: Mučila ju je u mladosti, a sad je tuži zbog memoara

Posebno su ga zasmetali opisi njihova djetinjstva iz pera njegove slavne sestre, koja je opisala svađe između njega i njihova oca.

image
Memoari Mariah Carey podigli su prašinu
PRESS FOTO

"Naše je djetinjstvo bilo poput priče ‘Tri praščića‘, a moj problematični brat bio je veliki, zločesti vuk. Puhao bi i puhao, dok ne bi sve srušio", napisala je Mariah te dodala kako se zbog njega nikad nije osjećala sigurno. Morganov je bijes bio nepredvidiv, otkrila je Mariah pa kao djevojčica nikad nije mogla znati kada će izbiti nova svađa.

Čitajte i: Turbulentna obitelj Mariah Carey: Sestra pjevačice tuži majku zbog užasnih trauma iz djetinjstva

Morgan ne traži određenu svotu novca, već traži da se putem suda dokaže što je istina.

Njegova tužba podignuta je nakon što je isto učinila njihova sestra Alison Carey, koja pak, zbog emocionalne boli koje joj je nanijela knjiga, od Mariah traži 1.25 milijuna dolara.

Mariah Carey najmlađe je dijete Irkinje Patricije, solo pjevačice i Alfreda Roya Careyja, inženjera aeronautike afroameričko-venezuelanskog podrijetla zbog čega je majčina obitelj rezolutno prekinula svaku vezu s kćerkom i malom Mariah.

Linker
12. travanj 2024 02:19