Darko Tomas / Hanza Media
NAKON OPERACIJE

Oglasio se Zoran Šprajc, infarkt doživio na isti datum kao i prije 6 godina: 'Oni i najveću budalu uspiju dovesti u red'

Iako se proljetos vratio zdravim životnim navikama i krenuo mršavjeti, TV voditelj i urednik Zoran Šprajc ponovno je - istog datuma kao i prije šest godina - zbog infarkta završio na operaciji, a još dan prije se pošteno oznojio na spravama za vježbanje. Naravno, on je sve okrenuo na šalu, iako je bilo daleko od toga.

"Nitko normalan ne voli bolnice ali ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina", otkriva jedan od najpoznatijih domaćih voditelja i urednika kojeg gledatelji već godinama prate na RTL Diretku.

"Petak, 23.studenog u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa možeš na miru s ljudima ljudikat. I nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti. Otkako me nije bilo ekipa je povukla novce iz EU fondova i napravila potpuno novi odjel intenzivne plus nove sale i dnevnu bolnicu za koronarnu. I to sve tako moderno i high-tech s mnoštvom lampica, žica i ekrana da imaš osjećaj da si ušao u kliniku u Clevelandu, a ne na kardiologiju u Dubravi. Osim toga, ljudstvo raspoloženo kao da su i sestre i braća i doktori i doktorice i čistačice zadovoljni i s osnovicom i s koeficijentom, s dodacima i s prekovremenima. Plenki bi zadovoljno rekao "jesam li vam rekao", ali naravno da nisu nego gostima samo ostavljaju dojam da jesu jer gost nije došao zbog njih nego zbog sebe. A pri tome sve te sale, sobe, stropovi, podovi, sve nekako uredno i čisto, a ekipa uigrana kao na izmjeni guma u formuli jedan i tako danonoćno. Pa nisam mogao odoljeti i ne iskoristiti priliku i zadržati se u tom dobrom društvu nekoliko dana i evo kao što pokazuju brojke na mom monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red", poručio je na kraju svoje duhovite osvrti na cijelu situaciju i zaključio da bi idući put "fakat mogao navrnuti samo na kavu".

Ne propustite novi broj Glorije koji vam daruje auto magazin za dame na 100 stranica.

Linker
25. travanj 2024 13:00