Filmska priča!

Okrunili ljubav koja traje od školskih dana: Vjenčali se glumac Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović

Par koji je u vezi još od srednje škole uplovio je u bračnu luku u bajkovitom Motovunu. Na svadbi su bila brojna poznata lica, a nastupio je Saša Lozar.

Dvadesetdevetogodišnji glumac Fabijan Pavao Medvešek uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Karlom Abramović. Nakon što je u travnju sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio trenutke s momačke zabave ze najavio da se ženi, sada je s Karlom okrunio ljubav koja traje još od srednje škole.

image

Pavao je s Karlom okrunio ljubav koja traje još od srednje škole.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Par se vjenčao u bajkovitom Motovunu, a na svadbi je nastupio glazbenik Saša Lozar. Medvešeku je kum bio glumački kolega i dobar prijatelj Nikola Baće, a među uzvanicima je bio i Medvešekov kolega s klase, glumac Ivan Čuić, kao i manekenka Mia Matić.

Mladoženja je blistao u crnom odijelu s leptir mašnom, a Karla je oduševila u jednostavnoj vjenčanici koja je isticala njezinu siluetu.

image

Mladoženja je blistao u crnom odijelu s leptir mašnom, a Karla je oduševila u jednostavnoj vjenčanici.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Čitajte i: Glumci u serijalu ‘Priče sa špice‘: Arija Rizvić i Fabijan Pavao Medvešek ‘zavladali‘ centrom Zagreba i otkrili pojedinosti o ljubavi

image

Par se vjenčao u Motovunu.

INSTAGRAM STORY SCREENSHOT

Inače, Fabijan Pavao i Karla dugo su održavali vezu na daljinu, s obzirom na to da je Medvešek studirao glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a Karla je studirala produkciju u Engleskoj.

Fabijan je široj publici poznat po svojim ulogama u serijama Na granici, Nemoj nikome reći i Crno-bijeli svijet, a glumački mu je talent očito u genima - njegov je otac glumac i redatelj Rene Medvešek, a stric Sven Medvešek.

Linker
06. travanj 2024 14:23