SA ZAŠTITNIM MASKAMA

Omiljeni Dubrovnik: Milijarder Bernie Ecclestone u opuštenoj šetnji Stradunom s 46 godina mlađom suprugom

Sin Ace kojeg je sa suprugom Fabianom dobio u 90. godini života početkom je mjeseca proslavio prvi rođendan. Ponosni roditelji svakako znaju uživati, a to su dokazali i u subotnjoj šetnji Stradunom. Sina, ipak, nije bilo na vidiku.

Multimilijarder, bivši hrvatski zet i jedan od najmoćnijih ljudi Formule 1 Bernie Ecclestone subotnju je večer proveo u društvu čak 46 godina mlađe supruge Fabiane Flossi. Par je prošetao dubrovačkom jezgrom, a cijelo su vrijeme na licu nosili zaštitne maske. Fabiana je suprugu popravljala sijedu kosu, a bili su raspoloženi i za fotografiranje s prolaznicima.

image
Šetnja Stradunom.
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Dubrovački Stradun Ecclestonu je uz otok Hvar omiljena ljetna lokacija na Jadranu. Iako je nedavno navršio 90 godina, Bernie je vitalan čovjek koji može izdržati ritam duplo mlađe supruge. Početkom mjeseca par je proslavio prvi rođendan jedinog muškog nasljednika ogromnog bogatsva Ecclestone. Fabiana je Acea rodila u srpnju prošle godine, a sretnu vijest milijarder je potvrdio za njemačke medije.

"Sve je bilo vrlo jednostavno, a porođaj je, hvala Bogu, završio nakon svega 25 minuta", otkrili su. Maleni je raznježio i Berniea, koji je po četvrti put postao otac.

image
Bernie Ecclestone prošetao Stradunom u društvu supruge Fabiane Flossi.
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Sve je super, jako sam sretan. Sada je situacija drugačija jer više nemam pritisak oko posla pa se mogu posvetiti sinu. Nadam se samo da ću poživjeti dovoljno dugo da mogu što više vremena provesti s njim", rekao je Eccelstone.

Fabiani ovo nije prvi put u Hrvatskoj, a Bernieu dolaske više ne možemo izbrojati.

U ljeto 2019. Ecclestone je sa svojom jahtom dugom 54 metara koja vrijedi nekoliko desetaka milijuna dolara uplovio nedaleko Grada, a najznačajnija gošća na njoj je bila je njegova supruga Fabiana. Pristupačna žena srdačno je mahala našim fotoreporterima. S njom se oženio tri godine nakon razvoda sa Slavicom.

image
U braku su dobili sina Acea.
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Čitajte i: Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

Ljubav prema hrvatskoj obali Ecclestonu je svakako usadila bivša supruga, koja je u blizinu Dubrovnika, u Zatonu, kupila starinsku kuću u kamenu. I njihove kćeri Petra i Tamara s obitelji gotovo svako ljeto dolaze na Jadran.

Linker
23. travanj 2024 11:26