T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
slavlje u obitelji

Omiljeni par ponovno zajedno: Turbulentnu povijest ostavili su iza sebe, nakon godinu dana pauze ponovno zaljubljeni

Jedan od najpoznatijih parova koji nije skrivao da im je veza ispunjena turbulencija ponovno je zajedno. Jedno u nizu mirenja potvrđeno je nakon što su ih fotografi uhvatili kako se drže za ruke u šetnji New Yorkom.

"Gotovo je, možda se jednog dana pomire, ali trenutno među njima nema ništa", kazao je izvor blizak paru nakon njihovog posljednjeg prekida u siječnju 2019., ali među glazbenikom i manekenkom opet se dogodio filmski obrat.

"Gigi i Zayn su ponovno zajedno, a zbližili su se tijekom prosinca prošle godine", otkrili su njihovi prijatelji nakon što su medije preplavili fotografski dokazi njihovog pomirenja.

"Zayn se javio Gigi prošlog mjeseca i molio za novu priliku, a ona mu je odlučila pružiti priliku. Ona je slaba na njega, a tijekom pauze kada su se koncentrirali na svoje karijere shvatili su da još nešto tinja među njima. Oboje su se fokusirali na sebe i oboje su se sada pronašli i smirili", rekao je jedan od njihovih prijatelja. Ipak, svi se pitaju koliko će sreća potrajati sudeći prema njihovoj ljubavnoj povijesti.

New York, NY  - Gigi Hadid and Zayn Malik surprise the world with their reconciliation on his birthday as they step out to IL Buco with Bella Hadid and Dua Lipa.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 492267090, License: Rights-managed, Restrictions: DO NOT ALTER SET OR CROP PHOTOS, Model Release: no, Credit line: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zayn i Gigi započeli su ljubavnu vezu 2015., a prvi put su prekinuli nakon tri godine. Tad su se pomirili nakon nekoliko mjeseci da bi ponovno prekinuli u siječnju 2019. godine.

Sudeći po zajedničkim fotografijama novu kalendarsku godinu započeli su zajedno. Popularni par u društvu prijatelja uživao je u večeri u popularnom talijanskom restoranu. Na proslavi njegovog 27. rođendana pridružili su im se i drugi uzvanici: Gigina majka Yolanda Hadid, mlađa sestra Bella i pop zvijezda kosovskih korijena, Dua Lipa, koja koja je u ljubavnoj vezi s bratom popularnih sestara, Anwarom Hadidom. To je dokaz da je njihova pomirba vrlo ozbiljna i da su svojoj ljubavi odlučili dati treću šansu.

Vijest o njihovom ujedinjenju razveselila je obitelj Hadid. "Svi su presretni zbog njih, jer svi vole Zayna. Uvijek su ga tretirali kao da je punopravni član obitelji", rekao je izvor za Elle.

01/11/2020 First shots of Zayn Malik and Gigi Hadid back together again after splitting up last year. The couple reunited to celebrate Yolanda Foster's birthday and were joined by Dua Lipa and Bella Hadid, Image: 492305195, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Član nekad vrlo popularne britanske grupe One Direction i američka manekenka po mnogima su najzgodniji par na svijetu i suđeno im je biti zajedno. Prije nego su se zaljubili, oboje su bili u ozbiljnim vezama: on s pjevačicom Perrie Edwards, a ona s pjevačem Joem Jonasom koji je danas u sretnom braku s glumicom Sophie Turner. Unatoč brojnim turbulencijama pa i pisanjima o njegovoj nevjeri, par se nekako uvijek vrati jedan drugome.

New York, NY  - Gigi Hadid and Zayn Malik arrive at Eleven Madison Park to celebrate his 27th birthday. The couple surprised the world with their reconciliation as they stepped out for dinner together yesterday.

BACKGRID USA 12 JANUARY 2020, Image: 492374978, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U međuvremena pjevač nije imao ljubavne veze, dok je Gigi imala kratku romansu sa zvijezdom američkog showa "Bachelorette", Tylerom Cameronom. Zajedno su bili nekoliko mjeseci te na kraju prekinuli početkom studenog.

Linker
20. travanj 2024 00:47