Getty Images for mothers2mothers
PRESRETAN JE

Omiljeni ujak Jesse postat će otac u 55. godini života: 'Mislio sam da je moje vrijeme prošlo'

Ujak Jesse postat će otac nakon što je već pomislio kako nikada neće imati djecu.

Zvijezda serijala "Puna kuća" postat će otac u 55. godini života: sa zaručnicom Caitlin McHugh očekuje prvo dijete. John Stamos, koji je godinama punio liste najpoželjnijih holivudskih glumaca, priznao je kako već neko vrijeme osjeća da mu nešto nedostaje. I sada je shvatio da je to bila prinova u obitelji.

- Oduvijek sam želio biti otac. Ipak, morao sam najprije poraditi na sebi – izjavio je glumac za magazin People i dodao kako je dugo mislio da ima vremena za sve, osobito jer su mu stalno govorili kako izgleda vrlo mlado pa nije niti razmišljao o tome da mu godine idu.

Getty Images for mothers2mothers

- Jednog jutra sam se probudio i shvatio da ovo nije proba – otkrio je 54-godišnjak i dodao kako je bio uvjeren da je sada prekasno da ostvari svoju želju o roditeljstvu.

John Stamos priznao je da je u braku s glumicom Rebeccom Romijn, s kojom je bio od 1998. do 2005., bio premlad i da njegove vrijednosti tada nisu bile posložene. Cijeloj situaciji nije pomogla niti smrt njegovog oca Williama 2001. godine za kojeg smatra da ga je držao "prizemljeno" na vrhuncu njegove slave.

- Izgubio sam sebe, izgubio sam iz vida ono što bih ja trebao biti. U potpunosti me to slomilo. Mene, ali i moju majku. – otkrio je glumac koji je i nakon majčine smrti 2014. godine prošao kroz mračan period te naposljetku završio na rehabilitaciji od alkohola. Sada, kada su mu se stvari posložile i kada će postati otac, uvjeren je da bi njegovi roditelji bili ponosni na njega, iako mu je teško što neće s njima dijeliti roditeljske brige i radosti. Za svoju zaručnicu Caitlin ima samo lijepe riječi, a u vezi im se baš sve posložilo.

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 24:  (EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE)  John Stamos (L) and Caitlin McHugh attend The Elizabeth Taylor AIDS Foundation and mothers2mothers dinner at Ron Burkle's Green Acres Estate on October 24, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for mothers2mothers and The Elizabeth Taylor AIDS Foundation )
Getty Images for mothers2mothers

- Imamo iste vrijednosti i baš smo kliknuli. Razgovarali smo o djeci i ona je predložila da bismo trebali imati dijete i prije zaruka. Na moje pitanje zašto odgovorila je 'Zato što si star' – otkrio je glumac koji je sa svojom zaručnicom u vezi dvije godine, a zaručili su se u listopadu ove godine nakon što im se "trudnoća jednostavno dogodila".

- Ionako sam je želio oženiti, a dolazak djeteta samo je ubrzalo stvari - zaključio je 54-godišnji glumac kojeg većina pamti po ulozi ujaka Jessea iz serijala "Puna kuća".

Linker
25. travanj 2024 15:14