Getty Images
Novi život

On ide dalje, a ona je zabrinuta: Evo kako je Angelina Jolie reagirala na romansu Brada Pitta

Zahtjevna i neizvjesna 2020. Bradu Pittu donijela je puno lijepih stvari. Osim što je osvojio Zlatni Globus i nagradu Oscar, nakon razvoda i liječenja od alkoholizma opet je dosegnuo profesionalni vrhunac, a sretan je i u privatnom životu.

"Da sam nekoga poveo na dodjelu, odmah bi ispalo da sam u vezi sa ženom koja stoji uz mene, a to bi ispalo baš neugodno ako bi to bila moja majka", rekao je Brad Pitt u veljači kad je došao po prestižni kipić, a nitko nije ni slutio da je već tada startao svoju novu ljubavnu romansu...

Ipak, u život mu je ušla djevojka s kojom misli ozbiljno. Manekenka Nicole Poturalski viđa se sa slavnim glumcem već devet mjeseci, a ta informacija Angelini Jolie nije strana.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: Angelina Jolie (R) and son Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Angelina ne mari za ljubavni život svog bivšeg supruga...

Brad je novu izabranicu poveo na odmor na jugu Francuske u vilu gdje je Angelini Jolie rekao 'da', i napokon je spreman za novi početak.

Nova djevojka Brada Pitta mlađa je od njega 29 godina, uspoređuju je s ruskom ljepoticom

Novi par je izmjenjivao nježnosti na aerodromu, a bivša supruga glumca zabrinuta je kako će na tatinu novu romansu reagirati njihova djeca.

"Angelini je stalo s kim je Brad jer će to utjecati na život njihove djece. Ona nema nikakvo mišljenje o njegovom ljubavnom životu, niti je on zanima. Za njega više ne gaji romantične osjećaje i zato s tim nema problema. Jedini prioritet za nju su njihova djeca", rekao je izvor.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09: (L-R) Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt attend the European premiere of
Tim P. Whitby/Getty Images
Angelina Jolie prošle godine na premijeri filma 'Maleficent: Mistress of Evil' sa svojom djecom.

Brad je posebnu pažnju iskazao svojoj djeci kad je primao nagradu Oscar, a trudi se redovito viđati s njima.

'Ovo je za moju djecu koja su obojila moj život... Obožavam vas!" Izrekavši te riječi, Brad Pit poslao je s pozornice virtualni poljubac upućen Maddoxu (18), Paxu (16), Zahari (15), Shiloh (13) te Knoxu i Vivienne (11), djeci koju je dobio u braku s Angelinom Jolie.

Čitajte i:

Brad Pitt: 'Znam što muškarci moraju napraviti da bi bili bolji'

Povratak vječnog šarmera: Od kauboja 'zgodne guze' do jednog od najtraženijih holivudskih glumaca

Turbulentnom razvodu napokon se vidi kraj: Angelina je popustila, Brad Pitt napokon ima razloga za sreću

Linker
19. travanj 2024 01:45