Getty Images
NAKON DVIJE GODINE

On voli nju, a ona drugoga: Emma Stone zaboravila bivšeg dečka, ponovno ljubi

Iako ona mudro šuti, mediji vrve napisima da je ponovno zaljubljena – dvije godine nakon što je prekinula vezu sa slavnim glumcem.

Oskarovka Emma Stone (28) poznata je po skrivanju svojeg privatnog života, ali slava joj povremeno to ne dopušta. Iako ona još uvijek nije komentirala napise o novoj ljubavi, izvori bliski glumici potvrdili su da je u sretnoj vezi s piscem za show Saturday Night Live Daveom McCaryjem. Ona se nekoliko puta pojavila u showu tako da su im se putevi sreli, a navodno je romansa počela još u svibnju ove godine kada su uhvaćeni kako se ljube na partyju nakon SNL-a. Ipak, šuškanja o njihovoj vezi krenula su tek nakon posljednje emisije u kojoj se pojavila: bila je gost iznenađenja u premijeri nove sezone čiji je domaćin bio njezin kolega iz filma "La La Land".

PARK CITY, UT - JANUARY 23:  Director Director Dave McCary attends the
Getty Images for Sundance Film F
Dave McCary

Posljednja veza Emme Stone koja je bila poznata javnosti je ona s glumcem Andrewom Garfieldom (34). Oni su bili zajedno pet godina, a iako su se u nekoliko navrata pojavili zajedno na crvenom tepihu, o svojoj vezi nisu voljeli govoriti. Unatoč tome što su prekinuli još prije dvije godine, mnogi su se nadali da za njih ima nade jer je slavni glumac, zvijezda filma "Greben spašenih", nekoliko puta izjavio da "voli Emmu".

NEW YORK, NY - MAY 05:  [EDITOR'S NOTE: Image has been digitally processed] Emma Stone and Andrew Garfield attend the
Getty Images
Emma Stone i Andrew Garfield na Met gali 2014. godine

Linker
23. travanj 2024 03:33