Misle ozbiljno

Ona mu je zaliječila sve rane nakon što ga je Megan Fox naglo ostavila: ‘Dali smo si vremena i išli korak po korak‘

Brian Austin Green našao je novu ljubav nakon što ga je Megan Fox ostavila zbog osebujnog američkog glazbenika, poznatog pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly. Ljubav je pronašao u članici ansambla američke inačice showa "Ples sa zvijezdama", a ovih dana upoznao ju je i sa svojom djecom.

Ljubavna veza američkog glumca Briana Austina Greena (47) i australske plesačice Sharne Burgess (35) dobila je novi zamah. Nedavno su se s rukom u ruci prvi put pojavili zajedno na javnom događaju, tematskoj rođendanskoj zabavi glumice Cassie Scerbo u stilu 80-ih godina u Los Angelesu, a nakon partyja članica ansambla američke inačice showa "Ples sa zvijezdama" za Entertainment Tonight otkrila je iznenađujuće detalje o njihovoj vezi.

Dosad se smatralo da je glumac u lijepoj Australki pronašao utjehu nakon što ga je zvijezda "Transformera" ostavila zbog američkog repera Machine Gun Kellyja (30). Malo tko im je davao više od mjesec ili dva. Greena su kolege donedavno potiho ismijavali ili ga žalili jer ga je 34-godišnja supruga ostavila zbog osebujnog muzičara za kojeg je teško reći privlači li više pozornosti „dječačkim” stasom ili raskošnim tetovažama. Ipak, prevareni suprug došao je svoje.Lijepa plesačica ozbiljno se zaljubila, u njemu je pronašla posvećenog partnera kakvog je dugo priželjkivala. Nedavno su proslavili šest mjeseci veze koju su nedavno podignuli na ozbiljniju razinu. Glumac ju je upoznao sa četvoricom sinova, najstarijim Kassiusom (19) kojeg je dobio u vezi s glumicom Vanessom Marcil te dječacima iz braka s Megan Fox: Noahom (8), Bodhijem (6) i Journeyem (4).

Čitajte i: Svi su se zagledali u prsten na njeznoj ruci: Megan Fox i Machine Gun Kelly su zaručeni?

Budući da je njihov prvi službeni izlazak imao dobrotvorni cilj – prikupljao se novac za udrugu Boo2Bulling koja se bori protiv vršnjačkog nasilja, Sharne Burgess osvrnula se na gorući problem i odnos s Greenovom djecom.

Dugo čekani poljubac

- Svatko tko ima djecu učinio bi sve samo da ne moraju prolaziti kroz vršnjačko maltretiranje. Njegovu djecu polako upoznajem. Kako vrijeme odmiče postajemo prijatelji – rekla je plesačica koja je zbog ozljede odustala od natjecanja i počela graditi karijeru kao mentorica najpoznatijeg televizijskog plesnog showa "Ples sa zvijezdama", koji će ove godine proslavti jubilarnih 30. sezona.

image
Megan je naglo ostavila Briana zbog nove ljubavi.
STEVE CHO/PENTA PRESS/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nema povratka na staro: Megan Fox i Brian Austin Green svoje nove veze ‘podigli‘ na novu razinu

Ostavljenog glumca upoznala je potkraj 2020., a nakon nekoliko izlazaka otišli su na odmor na Havaje i obznanili vezu. Isprva se mislilo da je Green požurio pronaći atraktivnu partnericu jer se njegova bivša s novim odabranikom svako malo pojavljivala u javnosti, a on nije imao nikoga.

Čitajte i: Ne traži alimentaciju: Megan Fox napokon podnijela papire za razvod od Briana Austina Greena

Ali Sharna tvrdi drugačije. - Dali smo si vremena i izgradili smo nešto lijepo. Sad smo zatečeni činjenicom koliko je naših šest mjeseci brzo prošlo. Išli smo korak po korak. U povezivanju nam je, na neki način, pomogla pandemija jer smo imali mnogo vremena samo za sebe. Trebala su nam četiri spoja prije nego što smo se uopće poljubili – kaže plesačica. Njezin dragi, koji se proslavio ulogom u američkoj teen seriji iz 90-tih "Beverly Hills, 90210", dodao je kako zbog zatvaranja nisu imali prepreke poput zgusnutog rasporeda zbog kojeg bi oboje, da su stvari drugačije, često putovali.

image
Reper Machine Gun Kelly bio joj je fatalan pa se za njega navodno već i zaručila.
ABC/SHUTTERSTOCK

Megan Fox zasad nije komentirala izjave sretnog para. Vjerojatno nema ništa protiv. Kako je krenulo, nije isključeno da se bivši i sadašnji partneri jednog dana nađu na izlasku učetvero.

Linker
19. travanj 2024 20:05