instagram
Tako se to radi!

Ona se šalila, ali on nije: Sereni Williams suprug je priredio pozitivan šok

Serena Williams (36), američka tenisačica koja je osvojila čak 23 Grand Slam naslova, bračnu sreću uživa od prošle zime kad je sudbonosno 'Da' izrekla suosnivaču Reddita Alexisu Ohanianu (35). Suprug joj je ovih dana priredio samo jedno u nizu iznenađenja za pamćenje.

Serena Williams i njezina desetomjesečna bebica Alexis Olympia nisu ni slutile da će mamina želja postati tatina zapovijed - nekoliko sati nakon što je teniska zvijezda izjavila da se zaželjela talijanske hrane, već su utroje letjeli na drugi kontinent, u Veneciju! Kraljevska gesta, a u Veneciji kraljevski tretman nešto je što si obični smrtnici ne mogu priuštiti preko noći, već takva putovanja ipak moraju malčice planirati unaprijed - pa ipak, na društvenim su mrežama pratitelji Alexisa Ohaniana ovog multimilijunaša pohvalili za originalnu ideju.

Na Instagramu je objavio i nekoliko fotografija s njihova provoda u tom talijanskom gradiću sagrađenom na vodi - pokraj prve objave napisao je: 'Poželjela je talijansku hranu za večeru, pa...' Svega dan kasnije je pak napisao: 'Venecija je ostavila odličan dojam na moju obitelj, sasvim sigurno ćemo se vratiti. A sada čeka posao koji nužno treba obaviti...'.

Djevojčica Alexis Olympia imala je već dva mjeseca kad se par vjenčao na raskošnoj ceremoniji u New Orleansu u studenom prošle godine, nakon dvije godine sretne veze.

She wanted Italian for dinner, so...

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

instagram
Instagram

Linker
24. travanj 2024 05:50