Laura Ashman / Zuma Press / Profimedia
Fanovi navijaju

'One Direction' planira veliki povratak: Jedino ih koči bivši član koji je naprasno napustio band

Jedan od najpopularnijih boy bandova u posljednjih deset godina mogao bi se ponovno okupiti i to za 10. godišnjicu otkako su osvojili glazbenu scenu. Iako još ništa nije službeno, jedan od pjevača nedavno je rekao da naporno rade kako bi ponovno razveselili obožavatelje.

Prošlo je 10 godina otkako je boy band "One Direction" stupio na glazbenu scenu i osvojio srca publike diljem svijeta. Pjevač Liam Payne prošlih je godina stalno izjavljivao da će se grupa kad tad ponovno ujediniti, a sada je, čini se, konačno došao taj trenutak.

Kako pišu strani mediji, povratak One Directiona trebao bi uključivati ne samo live show i specijalnu televizijsku emisiju, već i snimanje novog albuma. No, jedino ono što koči Paynea, Harryja Stylesa, Louisa Tomlinsona i Nialla Horana jest njihov nekadašnji peti član Zayn Malik koji je napustio band 2015. i to tijekom turneje jer mu je, kako je rekao, bilo previše stresno.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Gigi Hadid (L) and Zayn Malik attend the
Getty Images
Zayn iza sebe ima vezu s manekenom Gigi Hadid.

Iako je band nakon njegovog izlaska prekinuo sve veze s pjevačem, prije nekoliko dana ga je ponovno počeo pratiti na Twitteru, iz čega bi se moglo zaključiti da se definitivno nešto sprema za godišnjicu 23. srpnja.

Ipak, Malik svoj bivši band nije zapratio natrag, što je razočaralo mnoge njihove fanove.

Payne je priznao da rade na okupljanju

Na Twitteru je čak počeo kolati hashtag #OneDirectionReunion koji fanovi žele potaknuti dečke, prvenstveno Malika, da se ponovno okupe i razvesele ih kao nikada prije.

"Pred njima je još dug put i puno prepreka. Sve što bi eventualno sada napravili moralo bi biti virtualno zbog situacije s koronavirusom. Ipak, svi su dobre volje i žele nešto učiniti", rekao je jedan od izvora bliskih glazbenicima.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 20:  (L-R) Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan and  Harry Styles of One Direction attend the Brit Awards 2013 at the 02 Arena on February 20, 2013 in London, England.  (Photo by Eamonn McCormack/Getty Images)
Getty Images
Dečki iz benda 2013. godine na dodjeli Brit nagrada.

Njihovi obožavatelji su bili izvan sebe kada je Payne nedavno izjavio da su članovi banda puno razgovarali proteklih nekoliko tjedana i da "rade na puno različitih stvari kako bi ostvarili ono što su naumili".

Proslavili se na glazbenom showu

One Direction proslavio se 2010. nastupom na X Factoru, a njihov prvi singl "What Makes You Beautiful" izdan je u rujnu 2011. godine i plasirao se na vrh liste singlova u Ujedinjenom Kraljevstvu te u top 10 u drugim zemljama.

Ukupno su izdali pet albuma i bili na četiri turneje, sve do 2015. kada je Malik odlučio otići. Nakon njega, 2016. band su napustili i drugi članovi te su se svi okrenuli solo karijerama.

Čitajte i:

Linker
12. travanj 2024 07:53