Profimedia, Face To Face A
Ne ide, pa ne ide

Operacija, gripa, a sada još teža bolest - što se događa s pjevačicom?

Sve što je htjela za Božić, dobro je zdravlje koje ju je napustilo i morala je otkazati turneju nazvanu 'All I Want For Christmas', po glasovitoj njezinoj pjesmi.

Naredili su to 47 godišnjoj pjevačici liječnici nakon što se na gripu, od koje je bolovala prošli tjedan, nadovezala i infekcija gornjih dišnih puteva. Otkazala je sve koncerte koje je dogovorila na otvorenom, a vijest je, shrvana, sa svojim obožavateljima podijelila putem društvenih mreža. Tako je na Twitteru napisala: 'Baš u vrijeme blagdana odnosno sezone darivanja, čini se da sam dobila dar koji sam poklonila samoj sebi; lijepu infekciju gornjih dišnih puteva nakon prošlotjedne gripe. Bljak!'

Podosta se nevolja niže u životu Mariah. Veze joj pucaju, a trenutačno je s 15 godina mlađim koreografom Bryanom Tanakom. Svaki prekid na njoj ostavlja težak emocionalni trag. U posljednje ju je vrijeme mučila i debljina, pa je napravila drastičan korak u tom pogledu. Ove se jeseni, naime, početkom listopada, odlučila na tešku operaciju kojom se liječe teži oblici pretilosti, ugradnju želučanog prstena, nakon čega osoba koja joj se podvrgla više ne može unijeti veliku količinu hrane.

Sredinom mjeseca opljačkan joj je dom u Los Angelesu, otišle stvari u vrijednosti 50.000 dolara. Srećom nije bila u kući, jer je boravila u New Yorku, no tih je dana doživjela svojevrsni živčani slom. Na društvenim je mrežama objavila video u kojem vrluda po kući, a njezini su prijatelji za The Blast izjavili da su krajnje zabrinuti za njezinu psihu, jer se ponaša slično kao 2001. kad je doživjela potpuni emocionalni slom.

Desetak dana kasnije oboljela je od gripe s kojom se borila danima, no umjesto da se oporavi ususret napetoj radnoj sezoni, uslijedila je nova upala, sada dišnih puteva.

West Hollywood, CA  - Singer Mariah Carey was seen arriving with her boyfriend Bryan Tanaka at Gracias Madre in Los Angeles.

Pictured: Mariah Carey and Bryan Tanaka

BACKGRID USA 23 SEPTEMBER 2017, Image: 350243010, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Mariah Carey i dečko Bryan Tanaka u rujnu

Linker
16. travanj 2024 23:51