MEGA / The Mega Agency / Profimedia
zaško okolišati

Opet je bio (pre)iskren: 'A što mislite da radimo po cijele dane? Seksamo se, brak je posao'

Justin Bieber po svoj se prilici nikako ne može zasititi svoje supruge Hailey Baldwin, barem ne u spavaćoj sobi. Dao je to svijetu do znanja odgovarajući fanovima na pitanja nakon koncerta u O2 areni u Londonu.

Megaslavni 25-godišnji pjevač Justin Bieber, koji se 2018. godine vjenčao s 23-godišnjom manekenkom Hayley Baldwin, otvoreno je progovorio o svom ljubavnom životu i dao naslutiti da u njihovoj spavaćoj sobi stvari znaju biti "poprilično lude". Nakon koncerta, imao je zakazan susret s fanovima po sistemu Q&A (pitanja i odgovori), kad je pričao poprilično škakljivo: "Što radim u slobodno vrijeme, kad smo supruga i ja sami? Pa, mi volimo... ma možete i sami zaključiti što radimo po cijeli dan. To postane poprilično ludo. Jer to doista zna biti sve što radimo cijeli dan. Dobro, gledamo mi i filmove, osobito volimo gledati Netflix, i chillamo - ali definitivno je tu više chillanja nego telke", rekao je Bieber sa smiješkom koji je govorio i više no riječi.

Pjevač je otkrio da iznimno voli bračni život, ali je spomenuo i da u njihovom braku i danas postoje razne trzavice. "Predobro je biti u braku. Govorim vam to, ali nemojte se zavaravati, brak nije nimalo lagana stvar. Brak je posao", rekao je i dodao: "To je nešto na čemu moraš puno raditi. Da je toliko jednostavan, svi bi puno brže ulijetali u takvo obvezivanje. Svi bi to radili, a znamo da nije tako".

Morate se pripremiti na to da ćete biti strpljivi sa svojim partnerom, da ćete ga voljeti, da ćete biti ljubazni i budite svjesni da to zahtijeva izvjesni napor.

Ni tu nije stao, baš je postao savjetodavan naš Bieber. "Znate što, ako želite djecu, i ako se želite vjenčati, to neće ići bez truda. Morate se pripremiti na to da ćete biti strpljivi sa svojim partnerom, da ćete ga voljeti, da ćete biti ljubazni i budite svjesni da to zahtijeva izvjesni napor. A sve to vam daje neku posebnu moć, nevjerojatnu", nije se u razgovoru zaustavljao Bieber.

18 September 2018.

Justin Bieber and Hailey Baldwin pictured at the London Eye, Image: 387374453, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Par se najprije zaručio na ljeto 2018., a dva mjeseca kasnije, u rujnu, razmijenili su bračne zavjete, ali sam pred nužnim brojem ljudi. Trebalo im je točno godinu dana da se vjenčaju u širem krugu prijatelja i obitelji. Ni tada nisu pripremali raskošno vjenčanje već su pozvali oko 150 osoba koje su s njima dijelile sreću i kasnije svi proslavili na ceremoniji u Južnoj Karolini koja nije bila otvorena za javnost.

Justin Bieber otkrio da se borio s teškom bolesti: 'Doktori su mi godinama tražili terapiju'

Hailey je kasnije priznala da su toliko dugo čekali na veće slavlje jer su znali da će organizacija biti hektična i stresna, a Bieber to nije bio u stanju podnijeti jer se u to vrijeme borio s ozbiljnim psihičkim i fizičkim problemima.

Justin Bieber prvi put pred kamerama progovorio o borbi s drogama: 'Zaštitari su stalno uletavali u sobu da provjere jesam li živ'

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber and Hailey Baldwin out and about, London, UK - 17 Sep 2018, Image: 387115071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims
Profimedia, Shutterstock Editorial, Beretta/Sims

Linker
16. travanj 2024 07:29