Kristina Bradač / Instagram
RASPOLOŽENA DO NEBA

Opet sretna: Monika Kravić s prijateljicama slavila na Zrću

Nakon razvoda prije nepunih godinu dana, a potom i gubitka voljene majke, Monika Kravić je, čini se, opet pronašla unutarnji mir i sreću. Tako je svoj 35. rođendan slavila u društvu bliskih prijateljica, i to u partijanerskoj meki - na Zrću!

Svoj 35. rođendan bivša voditeljica proslavila je u društvu prijateljica s kojima se zabavljala na Zrću. U ružičastoj haljini isticala se njezina preplanula put, a dodatno je naglasila i njezinu tamnu, kovrčavu kosu - slavljenica je na svoju noć jednostavno blistala. Djelić atmosfere sa slavlja na svojem je Instagramu objavila njezina prijateljica Kristina Bradač, bivša manekenka i dizajnerica koja je uvijek uz nju.

Objavu dijeli Kri (@kristinabradac)

Naime, iza Monike Kravić teška je godina. Jesenas je u domaćoj javnosti odjeknula vijest da se nakon osam godina braka odlučila razvesti od supruga Marija Mamića, koji je nedugo nakon razlaza pronašao sreću uz Tiu Jurčić. O razvodu nije željela javno govoriti, samo je krajem godine kratko komentirala i otkrila da živi za svoja dva sina - Josipa i Jakova.

- Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca i eto. To je meni sasvim dovoljno - izjavila je tada Monika, ali samo mjesec dana kasnije suočila se s velikim gubitkom: preminula je njezina voljena majka Mira. Dva velika životna potresa obilježila su njezinu godinu, ali uz podršku prijateljica - sve se lakše prebrodi.

Linker
16. travanj 2024 15:22