Nova karijera!

Opjevala glasine: Suki Waterhouse u novoj pjesmi otkrila detalje prekida s Bradleyem Cooperom

Gotovo deset godina nakon što su prekinuli, glumica je medijski interes odlučila potpaliti pjevanjem o svom životu, a javnost konačno zna pravi razlog prekida.

Nakon više od desetljeća, koliko je pred očima javnosti, glumica Suki Waterhouse okreće se novoj karijeri, i to glazbenoj, a u svojim pjesmama iznosi vlastita životna iskustva. Ipak, posebno je zanimljivo ono iskustvo koje se tiče njezina odnosa s glumcem Bradleyem Cooperom. Naime, u baladi koja govori o njihovom prekidu Suki je otkrila neke detalje njihove veze.

Nakon što je objavila album, obožavatelji su najviše interesa pokazali upravo prema pjesmi Melrose Meltdown koja progovara o Cooperu.

image

uki i Bradley bili su u vezi od 2013. do 2015. godine.

GOTCHAIMAGES.COM/GOTCHA IMAGES/PROFIMEDIA

Tridesetogodišnja Britanka trenutno je u vezi s glumcem Robertom Pattinsonom, no čini se kako bivšem još uvijek zamjera neke stvari.

Podsjećamo, Suki i Bradley bili su u vezi od 2013. do 2015. godine kada je ona imala 23, a on 40 godina, a šuškalo se da su prekinuli zbog toga što je Bradley htio osnovati obitelj, a Waterhouse tada još nije bila spremna na taj korak.

Čitajte i: Bradley Cooper priznao da je gotovo odustao od glume, a otkrio je i što ga je nagnalo da se predomisli

image

Šuškalo se da su prekinuli zbog toga što je Bradley htio osnovati obitelj.

ADAM NEMSER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Stihovi pjesme Melrose Meltdown doista potvrđuju takve pretpostavke, s obzirom na to da jedan od njih glasi:

"Gledam te u sobi nadajući se da ćemo se jednog dana vjenčati... Osvrćem se na sebe kada sam imala 22 godine i nije mi jasno što sam s tobom radila."

Suki je inspirirana ogovaranjem medija počela pisati pjesme o svome životu, a glasine je pretvorila u glazbu.

Linker
16. travanj 2024 01:49