Getty Images for MTV
Zavjet šutnje do samog kraja

Organizacijski detalji u strogoj tajnosti! Prva dodjela glamuroznih nagrada u 'novom normalnom'

Lady Gaga, Miley Cyrus i Ariana Grande samo su neke od zvijezda koje će u nastupati na dodjeli MTV Video Music Awardsa. Budući da je to prvo događanje takvog tipa otkako je koronavirusa, oči svijeta bit će uprte u organizatore dodjele.

Dodjela MTV-jevih Video Music Awardsa prvi je javni događaj koji će se, unatoč eri COVID-a 19 održavati uživo. Dodjela nagrada održava se u noći s nedjelje na ponedjeljak, a strani mediji javljaju da će organizacijski i produkcijski dodjela VMA postaviti standard za budućnost. Na dodjeli će, između ostalih, nastupiti Lady Gaga, Miley Cyrus i Ariana Grande.

Želio sam dovesti 20 plesača, no ne mogu.

Mnogi detalji drže se u tajnosti do same dodjele, no iz izjave kolumbijskog glazbenika pod umjetničkim imenom Maluma jasno je da neće sve ići onako kako bi umjetnici željeli. "Želio sam dovesti cijelu svoju tehničku ekipu, no ne mogu. Teško je jer imam niz ideja za show. Ne mogu biti kreativan koliko bih htio, no razumijem da su vremena teška", izjavio je Maluma.

NEW YORK, NY - AUGUST 20:  Maluma performs onstage during the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)
Getty Images
Maluma je prije dvije godine održao pravi show na dodjeli VMA-a, no ove godine stvari će izgledati znatno drugačije.

Vlada zavjet šutnje, poznati su tek poneki detalji dodjele

Dodjela, koju će voditi glumica Keke Palmer, odvijat će se na različitim vanjskim lokacijama u Los Angelesu, s malo ili nimalo publike. O samim lokacijama ne zna se ništa, možemo pretpostaviti da je tome tako kako ne bi došlo do spontanih okupljanja prevelikog broja ljudi. Sve se, stoga, drži u strogoj tajnosti do samog kraja.

NEWARK, NEW JERSEY - AUGUST 26: Miley Cyrus performs onstage during the 2019 MTV Video Music Awards at Prudential Center on August 26, 2019 in Newark, New Jersey. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images,)
Getty Images,
Miley Cyrus oduševljava svakom svojom izvedbom na MTV-jevoj dodjeli nagrada, a sve zanima što je spremila za ovu, 2020. godinu.

Produkcije dodjela nagrada kao što su Emmyji, Grammyji i Oscari, gledat će pažljivo dodjelu Video Music Awardsa, sve kako bi mogli uvidjeti način da i sami organiziraju kakvu-takvu dodjelu u skoroj budućnosti. Prvi je ovo uvid u način na koji bi se glamurozna događanja mogla organizirati u 'novom normalnom'.

Čitajte i:

Slavna holivudska stilistica 'popljuvala' slavne dame: Da 2020. godina ima ime, zvala bi se kao ona

Ne ide sve uvijek kako želiš: Ona je najbolji dokaz da u životu možeš imati sve, a ipak biti nesretan

Slavna pjevačica o mukotrpnoj borbi za koju nitko nije znao: 'Polako mi je oduzimala život'

Linker
18. travanj 2024 15:56