TITULA OCA GODINE

Orlando i Katy otkrili tajne roditeljstva: Kćeri naizmjenično čiste nosić pa se natječu tko će naći veće blago

Da ti dijete promijeni život naglavačke, svjedoči poznati slavni par kojemu je njihova djevojčica postala centar svijeta. O njoj pričaju u svakoj prigodi, pa čak i javno, a teme - ne biraju...

Orlando Bloom (44) i Katy Perry (37) na društvenim su mrežama objavili kako se riješavaju problema iz nosa njihove jednogodišnje kćerke Daisy, piše Paige Six.

“Isisao sam toliko šmkrljića s ​​ovom stvari. Katy i ja se izmjenjujemo da vidimo tko može izvući najvećeg”, komentirala je 44-godišnja zvijezda “Pirata s Kariba” na Fridababy Instagram videu na kojem se vidi kako majka koristi NoseFrida Snotsucker kako bi uklonila višak šmrkljica iz nosa svoje bebe.

“Do sada je pobjeđivala ili možda to znači da gubi? Lol! Roditeljstvo je čudno, ali naša kćer barem može disati noću" - napisao je slavni glumac u komentaru.

image

Bloom i Perry s kćeri Daisy

STOIANOV-SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Orlanda Blooma prozvali ocem godine! Slavni otac 'zasukao rukave' i oduševio svoju mezimicu

Zaručeni par dočekao je svoje prvo dijete u kolovozu 2020., otkrivši tu vijest u izjavi za UNICEF.

"Lebdimo od ljubavi i čuđenja zbog dolaska naše kćeri Daisy", rekli su tada.

Uz objavu, par je na Instagramu objavio crno-bijelu fotografiju na kojoj se njihovi prsti spajaju s rukom njihovog novorođenčeta.

Katy je tijekom intervjua prošli mjesec podijelila svoju jutarnju rutinu s Daisy, rekavši za Wall Street Journal: “Pokušavam započeti dan sa svojom kćeri, igrajući se, čitanjem nekih knjiga. Obično varira u koje vrijeme se budimo, 7 ili 8 ujutro. Ponekad zaspim pa ju tata preuzme do 9 sati, što je super. Ali svaki dan doručkujemo zajedno, rekla je 37-godišnja pjevačica.

Čitajte i: Prejako stegnut korzet zbog kojeg nije mogla disati razlog je zbog kojeg još više žena uzdiže za Bloomom

Perry se također poetski osvrnula na sličnosti između pjevačice i novopečene mame dok je u listopadu gostovala u “The Ellen DeGeneres Show”.

"Sada kada sam mama, moj život je potpuno drugačiji, a ipak sam shvatila da je taj život veoma sličan životu pop zvijezde", rekla je. "Budan si cijelu noć, obično držiš nekakvu bocu, bljuvotina je na podu, a sise su ti uvijek vani", našalila se.

Podsjetimo, Katy se zaručila s Bloomom u veljači 2019. nakon tri godine veze. Glumac iz prijašnjeg braka sa supermodelom Mirandom Kerr ima desetogodišnjeg sina Flynna, dok je pjevačica bila u braku s glumcem Russelom Brandom.

Linker
19. travanj 2024 01:46