ornela vištica
Veselo društvo

Ornela Vištica slavila uz tamburaše: 'Probudila sam se u podne bez glasa, a stan je pun buketa'

Veselo je bilo sinoć u jednom zagrebačkom restoranu gdje se okupilo poveće društvo i uz pjesmu proslavilo poseban dan

Glumica Ornela Vištica jučer je s prijateljima i kolegama slavila 28. rođendan, a ispričala nam je i kako je izgledalo slavlje: 'Bilo je ludo i nezaboravno, došli su mi prijatelji i kolege iz Beograda i Sarajeva, bilo ih je puno iz Zagreba. Evo tek sam se probudila, okružena buketima i poklonima koje ću sada otvarati s dragim ljudima koji su ostali kod mene u stanu', rekla je Ornela koja je pjevala do kasno u noć, što joj se osjeti i u glasu. 'Jesam, izgubila sam glas, što nije dobro za nas glumce, ali i mi smo samo ljudi...', rekla je i dodala da si je poželjela samo puno zdravlja i ljubavi.

Djelić je atmosfere podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu te im je otkrila da se najprije se u društvu kolega počastila hamburgerima i pivom u gradu, a navečer je uslijedilo veliko slavlje koje su uveličali tamburaši. Pjesme, smijeha, ića i pića nije nedostajalo i Ornela će svoj 28. rođendan zasigurno dugo pamtiti.

Razloga za slavlje zvijezda TV serija 'Larin izbor', 'Vatre ivanjske' i 'Prava žena' doista ima jer je od prošlog rođendana nanizala podosta uspješnih projekata. Između ostalog, proljetos je dobila svoj prvi međunarodni glumački angažman - sudjelovala je na britanskoj seriji 'Love, Lies And Records' koja je snimana za BBC One. U srpnju je na Pula Film Festivalu premijerno prikazan i film 'Mrtve ribe' u kojem glumi Ivanu, djevojku iz Hercegovine koja je oboljela od raka i liječi se u Zagrebu.

Svestrana diplomirana glumica zaposlena u ansamblu satiričkog kazališta Kerempuh najavila je i novu predstavu u kojoj igra u novoj kazališnoj sezoni, 'Jedan sluga, dva gospodara'. Predstava je to osmišljena prema komediji 'Sluga dvaju gospodara' Carla Goldonija u prijevodu i adaptaciji Dore Delbianco i u režiji jednog od najuspješnijih redatelja u regiji, Vite Taufera.

Krenuli smo lagano! #mybirthday

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

❤ #mybirthday❤

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Linker
18. travanj 2024 03:40