TOM DUBRAVEC/CROPIX
Nije joj lako

Ornela Vištica zabrinuta zbog situacije s majkom: ‘Dobivam pljusku iz mog rodnog grada. I boli!‘

Glumica je opisala što prolazi njezina majka u zgradi u kojoj živi već 40 godina. Situacija je takva da čak razmišlja prodati stan u kojem je odrasla.

Rođena Mostarka živi i radi u Zagrebu, no glumica Ornela Vištica i dalje je vezana za svoj rodni grad, pogotovo jer joj tamo i dalje živi majka. Posljednje vijesti koje je dobila u vezi zgrade i stana u kojem je odrasla - posebno su je zabrinule i uznemirile. Glumica se o svemu oglasila na Instagramu u potresnom pismu.

"Večeras dobivam pljusku iz mog rodnog grada. I boli. Toliko toga sam ostavila dolje, toliko toga....Toliko toga za taj grad!", započela je Ornela.

"Moja majka živi još uvijek u Mostaru , na devetom katu već 40 godina, večeras me zove uzrujana, šalje mi dokumente da su četiri predstavnika kućnog savjeta sročili takvo nepismeno, našvrljano pismo u kojem se doslovno pod svojevrsnom prijetnjom ucjenjuje moja majka i susjeda koja zajedno s mojom majkom živi u zgradi više od 40 godina (osim ratnih godina), dok još pojedini predstavnici stanara nikad nisu zakoračili u zgradu na vrhu Avenije. Za neke sitne, bijedne novce traži se od moje majke plaćanje sanacije terase na kojoj moja majka drži pet lončanica cvijeća. Pišu da će joj zapečatiti pet lončanica", objasnila je Vištica što se događa.

Čitajte i: Ornela Vištica ima frizuru sezone! Hit rez za kojim su svi poludjeli sada nosi i poznata glumica

Zabrinuta zbog majke

Glumici nije svejedno, a prema onome što je napisala majka joj se prestrašila od načina na koji se pred nju stavljaju određeni zahtjevi.

"Tako je plaše, zastrašuju...iznuđuju...Četiri frajera. I da mora do točno određenog sata uplatiti novac. Sram vas bilo. Udarajući na moju majku udarate u moju najbolniju točku. Što radite u zgradi pod krinkom kućnog savjeta, to trebaju kamere zabilježiti! Poželim prodati stan u kojem sam odrasla, jer mi se takvo neljudsko ponašanje i ophođenje prema jednoj ženi gadi.

Čitajte i: Ornela Vištica prisjetila se prve uloge: Sa samo 13 godina odigrala ju je za najvažniju osobu

Ovo je za tužbu i za kontaktiranje svih odvjetnika. Sram Vas bilo! Svega se nagledah, ali ovakva vrsta primitivizma je prestrašna! I tek sad mi je jasna ona mamina rečenica ... kako je nekad Mostar bio kulturan grad...", piše u Ornelinoj objavi koja je izazvala zgražanje njezinih pratitelja.

Pratitelji su se također zabrinuli i savjetovali glumici da se obrati odvjetniku i zaštiti majku pravnim putem.

U listopadu prošle godine, povodom nesretnog događaja, Ornela je pokazala koliko je još uvijek vezana za svoj rodni kraj. Nakon pucnjave u središtu Mostara, kada je ubijen bivši zapovjednik zapovjednik Hrvatskoga vijeća obrane u Mostaru Marko Radić Mak, glumica se oglasila na Instagramu. "Molitve. Mostar. Rođena sam ovdje. Mir, mir, mir", napisala je glumica uz fotografiju snimljenu ispred stare kuće u Mostaru.

Linker
21. rujan 2021 23:17