Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX
LJUBaV JE U VODICAMA

Osmijesi od uha do uha: Ivan Herceg ponosan je na svoju djevojku Ninu

Zagrebački glumac Ivan Herceg došao je u Vodice na CMC festival kao pratnja svojoj 16 godina mlađoj djevojci, inače slovenskoj pjevačici Nini Donelli

Glumac Ivan Herceg (36), čini se, živi čistu ljubav iako već mjesecima ne igra Tomu Viteza u istoimenoj seriji nakon što mu je Nova TV otkazala suradnju. Glumac je sinoć u Vodicama pokazao da je u privatnom životu sretniji nego ikada.

Vodice, 080618.
Gala vecera CMC festivala na kojoj su domacini bili  Nives Celzijus, Mladen Grdovic, Jasmin Stavros, Zlatko Pejakovic i Nina Donelli.
Na fotografiji: Ivan Herceg i Nina Donelli.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

Na gala večeru za novinare koja je održana u Vodicama markantni glumac i 16 godina mlađa pjevačica stigli su zajedno držeći se za ruke, čime su potvrdili medijske napise. Par je cijelu večer proveo u zajedničkom društvu, a imali su osmijeh od uha do uha.

'Upoznali su se krajem siječnja na jednom partyju u Zagrebu, a ljubav cvate. Ona je zaljubljena preko ušiju', rekao nam je izvor blizak pjevačici koja je prije dvije godine na CMC festivalu osvojila nagradu za debitanticu godine. Atraktivna pjevačica iz Maribora grabi velikim koracima prema ostvarenju karijere u Hrvatskoj. Potporu joj pri tome daje markantni zavodnik koji je već osvajao srca poznatih Hrvatica poput Anite Dujić, Ane Majhenić, Petre Dugandžić, Tatjane Jurić i Ecije Ivušić.

Linker
12. travanj 2024 17:42