Getty Images for GLAAD
BEZ MILOSTI

Ostavila ih na cjedilu... Ekipa showa izvan sebe zbog načina kako ih tretira šefica: 'Licemjerna je'

Ekipa koja stoji iza poznatog talk showa "Ellen" izvan sebe je zbog toga kako ih tretira slavna voditeljica i ostali menadžeri poznate emisije nakon što je nastupila pandemija koronavirusa, donosi Variety.

Iza slavnog showa "Ellen" stoji čak 30 zaposlenika, a oni su, tvrde, tjednima bili uskraćeni za bilo kakvu informaciju o plaći, statusu ili njihovim pravima. Kako tvrde dva izvora, informacije su dobivali na kapaljku, isključivo telefonskim putem, a za svoje upite često su ostajali uskraćeni.

Ekipa slavne Ellen DeGeneres je ostala u šoku nakon što su saznali da je zvijezda unajmila vanjsku tvrtku koja joj pomaže snimati emisije iz njezinog doma u Kaliforniji, a njih nije angažirala bez obzira na ugovore.

Tu neugodnim iznenađenjima nije kraj jer su nakon dva tjedna 'tišine' doznali kako će im isplatiti samo 40% plaće.

Samo četiri zaposlenika rade normalno na emisiji, a ostali nisu uopće uključeni. Ellen se često javlja iz svog doma te svima poručuje da budu ljubazni u ovim izazovnim vremenima, a prema svojoj ekipi ne ponaša se nimalo profesionalno, tvrde bijesni zaposlenici.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 02:  Host Ellen DeGeneres speaks onstage during the Oscars at the Dolby Theatre on March 2, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Getty Images

Glasnogovornik Warner Bros. Televisiona, koji su odgovorni za distribuciju showa, kažu da se brinu za osoblje i ekipu showa, ali priznaje da je komunikacija sa zaposlenicima mogla biti bolja, no i da se nisu najbolje snašli usred panike oko koronavirusa.

Ipak strah i neizvjesnost zbog uskraćivanja informacija od kraja ožujka do sredine travnja cijela ekipa ne može lako oprostiti šefici. Nitko nije znao što im donosi sutra i "tapkali su u mraku", a nitko im nije govorio što će biti s njima i hoće li uopće dobiti plaću.

U epizodama koje je snimala od kuće svima koji rade na njezinoj emisiji Ellen je poručila da joj nedostaju i da ih voli. Njima je to slaba utjeha, s obzirom na to da je Ellen prošle godine zaradila čak 80.5 milijuna dolara, a svoju ekipu iz snova ostavila je na cjedilu tek tako...

ČITAJTE I:

Sedam savjeta nekadašnje prve dame: Michelle Obama i supruga pokušava 'zaraziti' pozitivom

Poznata voditeljica se dosađuje u samoizolaciji: 'Sad mi je žao što nemam djecu'

Užasna priča voditeljice: 'Očuh je iskoristio majčinu bolest, od onog što mi je napravio nikad se neću oporaviti'

Linker
16. travanj 2024 07:23