Profimedia, Backgrid USA
NA VALENTINOVO

Ostavio je obitelj, a ona ga je napustila usred najveće krize: Ljubavi su ipak dali drugu šansu

Ostavila ga je kada se vratio svojim porocima jer se nije mogla nositi s njegovom ovisnošću, ali čini se kako mu je pola godine nakon prekida ipak odlučila dati još jednu priliku.

Producenticu Lindsay Shookus (38) paparazzi su uhvatili kako napušta stan bivšeg dečka, glumca Bena Afflecka (46) pola godine nakon što su prekinuli. U kolovozu prošle godine je producentica showa Saturday Night Live prekinula s 46-godišnjom holivudskom zvijezdom jer se nije mogla nositi s njegovom velikom krizom koja je tada već vladala nekoliko mjeseci. Naime, Ben Affleck je imao problema s ovisnošću o alkoholu, zbog koje je više puta bio na rehabilitacija, a Lindsay je usred njegove velike krize odlučila da mu ne može nikako pomoći osim da ga pusti da dotakne samo dno i shvati da mu je potrebno liječenje.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Lindsay Shookus is spotted leaving Ben Affleck's apartment in New York. According to a recent report, the former couple have been seeing each other again after splitting 6 months ago. Lindsay appeared to be deep in thought as she left Ben's apartment alone and was spotted walking down the street, holding her phone in front of her as she checked it. *Shot on 02/11/2019*

Pictured: Lindsay Shookus

BACKGRID USA 14 FEBRUARY 2019, Image: 413900480, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Uhvaćena kako napušta stan Bena Afflecka u New Yorku

Tada ga je iz ralja ovisnosti ponovno izvukla njegova bivša supruga Jennifer Garner koja je s njim već prošla kroz te faze: ona je stigla u njegovu kuću nakon višednevnog partyjanja s Playboyevom zečicom Shaunom Sexton (22) i odvela ga u rehabilitacijski centar.

Ben se nakon nekoliko tjedana liječenja vratio svojem životu bez alkohola te nastavio sa svojim projektima: završio je sa snimanjima filmova "Triple Frontier", "The Last Thing He Wanted" i "Torrance", a već su najavljena i tri nova. A osim u poslu, čini se da želi srediti stvari i na privatnom planu jer je obnovio i odnos s Lindsay s kojom je bio u vezi jednu godinu.

January 21, 2018: Ben Affleck and girlfriend Lindsay Shookus go for coffee after lunch. The couple are accompanied with Lindsay mother, Christine N. Shookus. Ben was stopped by fans to take a photo with him., Image: 360893671, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
U siječnju 2018. bili su zaljubljeni i bezbrižni

Iako su i nakon prekida ostali prijatelji, ovo je prvi put da je Lindsay viđena da napušta njegov stan. Njihovi prijatelji tvrde kako provode mnogo vremena zajedno, a da je riječ o obnovljenoj ljubavi daje naslutiti to što su Valentinovo proveli zajedno.

Hollywood, CA  - A clean-shaven Ben Affleck arrives with his three kids at the El Capitan Entertainment Centre in Hollywood for a Valentine's Day appearance on Jimmy Kimmel Live!

Pictured: Ben Affleck

BACKGRID USA 14 FEBRUARY 2019, Image: 413939800, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Ben Affleck je na Valentinovo gostovao kod Jimmyja Kimmela, a kasnije je, čini se, proveo vrijeme s bivšom djevojkom

Linker
25. travanj 2024 07:11