Profimedia, Backgrid UK
Samo ljubav

Otac ga je upozorio, no on nikoga na sluša: Brooklyn Beckham svojoj Hani ljubav iskazuje na neobične načine

Unatoč čestim svađama kojima su nazočili i paparazzi, Brookyln Beckham i Hana Cross izgledaju zaljubljenije no ikad. Nakon partijanja na Glastonbury festivalu, najstariji sin Davida i Victorije Beckham proslavio je najnoviji uspjeh svoje djevojke - kako drukčije nego večerom.

Nedugo nakon što se vratio s Glastonbury festivala na kojem je partijao s djevojkom, manekenkom Hanom Cross, i svojim roditeljima Davidom i Victorijom, Brooklyn Beckham (20) izveo je svoju djevojku na večeru u londonski Sexy Fish restoran kako bi oboje proslavili novo izdanje Wonderland Magazinea na čijoj naslovnici je upravo Hana.

London, UNITED KINGDOM  - Brooklyn Beckham and Hana Cross at Sexy Fish restaurant for the launch of Wonderland Magazine's Summer 2019 issue

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 453378488, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Kao pravi ponosni dečko, Brooklyn je tijekom izlaska iz restorana držao Hanu za ruku, dok je u drugoj ruci držao bunt kopija spomenutog časopisa kako bi ih odnio kući za uspomenu. Da stvar bude bolja, Hana je za snimanje naslovnice odjenula ni manje ni više nego komade iz Victorijinih kolekcija.

Prije par mjeseci svađali su se na ulici, a smirivao ih je Brooklynov mlađi brat Romeo. Slična situacija ponovila se nedugo nakon toga, kada su ih paparazzi snimili kako se u suzama svađaju u crnom BMW-u, što je pokrenulo glasine da im je veza u krizi. Još jedan incident dogodio se na Filmskom festivalu u Cannesu, kada su se Brooklyn i Hana toliko posvađali da su se morali umiješati i zaštitari. Nakon toga, David i Victoria su navodno vrlo zabrinuti jer smatraju kako je njihov sin u "otrovnoj vezi", a bliski izvori tvrde da mu je David rekao kako Hana nipošto nije za njega te da mu ne treba takva veza.

*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 1100AM BST 22ND APRIL* Brooklyn Beckham and Hanna Cross have a heated argument in his car.
20 Apr 2019, Image: 427324724, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Razlozi njihovih svađa navodno su Brooklynova posesivnost i ljubomora, a Hani smeta što joj je dečko stalno prisutan u medijima zbog poznatih roditelja. Bez obzira na sve trzavice, čini se da su oni i dalje zaljubljeni te da se ne obaziru ni na komentare javnosti, ni na upozorenja roditelja. Hoće li njihova veza uspjeti, samo vrijeme će pokazati.

Linker
25. travanj 2024 12:16