Nakon godinu dana

Otkrili slatku tajnu: Glumica i galerist iz Zaprešića vjenčali se u tajnosti, pokazala kako je izgledao veliki dan

Američka glumica Chloë Sevigny i Siniša Mačković postali su roditelji u svibnju prošle godine, a iako u javnosti ne kriju bliskost, tek su sada otkrili da su par mjeseci prije dolaska sina stupili i u brak.

Jedinstvena glumica i modna ikona Chloë Sevigny u sretnoj je vezi s dečkom iz Zaprešića, uspješnim galeristom Sinišom Mačkovićem, a par je u svibnju prošle godine dobio i sina Vanju. Ovaj osebujan par ne krije koliko uživa zajedno i u tome da ih vežu mnogi isti interesi, no sada je Chloë otkrila i da su u braku!

Par se vjenčao u tajnosti prije točno godinu dana. "Vjenčani u ponedjeljak 9. ožujka 2020. Sretna ti prva godišnjica, ljubavi moja", napisala je glumica uz fotografiju snimljenu tog dana. Vjenčali su se su vijećnici u New Yorku, a pozirali su ispred foto tapete.

Siniša je za tu priliku odijenuo široko crno odijelo i bijelu košulju, na sandale s platformama obukao je i bijele čarape, a posebno je simpatičan detalj cvijeća na reveru. Mladenka je također bila u crnom, a čizme na visoku petu, koje su joj poput čarapa sezale do koljena, uparila je s jednostavnom crnom midi haljinom, sirena kroja. Ova kombinacija istaknula je njen trudnički trbuh. Na glavi je imala bijeli veo, a u rukama stručak đurđica.

Čitajte i: Intervju: Američka glumica čeka dijete s dečkom iz Zaprešića, a nama je otkrila kako ju je osvojio

Proslavljena glumica i ravnatelj galerija Karma Art prvi su put viđeni zajedno još u kolovozu 2019., snimili su ih strani fotografi, a da se radi o mladom mušakrcu iz Zaprešića shvatili su njegovi prijatelji iz Hrvatske. Chloë Sevigny je u intervjuu za magazin Gloria našoj suradnici Ilijani Kljajić u travnju 2020. otkrila gdje je upoznala svog partnera te kako provode zajedničke dane u pandemiji i njenoj visokoj trudnoći. Iako su već tada bili vjenčani, Chloë je to ipak zadržala kao njihovu slatku tajnu.

"Mi smo srodne duše i presretna sam što je ušao u moj život. Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim razgovarati o umjetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila... Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv", opisala je Sevigny kako je upoznala Sinišu Mačkovića.

Čitajte i: Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Također je otkrila da su prije situacije s koronom često zajedno odlazili na izložbe. Budući da žive u New Yorku, koji je prošlog proljeća postao žarište pandemije koronavirusa, njihov život se kao i brojnim sugrađanim potpuno izmijenio.

image
Chloe i Siniša snimljeni ovih dana u šetnji sa sinom po New Yorku.
ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Siniša i ja izlazimo samo po hranu i osnovne potrepštine i uvijek nosimo zaštitne rukavice. Redovito dezinficiramo ruke, a odjeću i cipele skidamo čim uđemo u stan. Svjesni smo ozbiljnosti situacije i nadam se da će se svi stanovnici New Yorka pridržavati uputa koje smo dobili te da bolnice neće biti prepune zaraženih", ispričala je Chloë.

image
Chloë Sevigny i Siniša Mačković sa sinom Vanjom.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sina Vanju glumica je rodila 2. svibnja, a ni mjesec dana prije poroda otkrila je i osjeća li se spremnom za majčinstvo.

"Jesam, koliko je to moguće. Kad sam bila mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, no ispostavilo se da nije lako zatrudnjeti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu riječi - blagoslovljeno stanje. Zasad je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja prilično smo opušteni i spremni za nove izazove", ispričala je za Gloriu Sevigny.

Linker
20. travanj 2024 03:23