Prekrasni mladenci su zablistali u odijelima...
 Instagram
Kakvi slatkiši!

Ova trendi mladenka oduševila je outfitom: O njezinom bijelom odijelu govori se i dan poslije svadbe

Poznati domaći par uplovio u bračne vode, nakon što su se upoznali na reviji. Njihove modne kombinacije i za ovaj veliki dan bile su besprijekorne.

"Sasvim logičan potez sretnog nam para", napisala je kao iskrenu čestitku pratiteljica poznatog domaćeg para Vinka Filipića i Sanele Seferagić koji su ovog vikenda uplovili u bračnu luku. Sretnu vijest i mladence koji su imali osmijehe od uha do uha objavio je ponosni 39-godišnji Vinko.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ljubav

Objavu dijeli Vinko Filipic (@vinkof)

Vlasnik i organizator modnog događaja Fashion.hr i bivša manekenka i direktorica PR agencije Red nakon deset godina veze u starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu obećali su si vjernost u dobru i zlu.

Par se zaručio prije pet godina, a kraj ljeta izabrali su kao idealan tajming za slavlje.

Mladenka je zablistala u trendi bijelom odijelu. Odjenula je sako otvorenih ramena i trapezice, bijeli choker i u ruci nosila buket bijelog cvijeća. Mladoženja je također odjenio zanimljivu kombinaciju. Uz modro odijelo, kombinirao je crveni karirani prsluk i leptir mašnu istog uzorka.

Tulum su organizirali samo nekoliko koraka od gornjogradske vijećnice. Od dvorišta Klovićevih dvora napravili su romantičnu platformu za večeru i ples.

Linker
23. travanj 2024 23:52