Getty Images
slavlje u karanteni

Ovaj rođendan neće tako lako zaboraviti: Zbog toga što je pozitivan na koronavirus mora samovati

Slavni glumac Antonio Banderas saznao je da boluje od COVIDA-19 i mora biti sam baš na svoj 60. rođendan.

"Želim objaviti da sam prisiljen svoj 60. rođendan provesti u karanteni jer sam doznao da sam pozitivan na koronavirus", napisao je glumac Antonio Banderas svojim pratiteljima na Twitteru i dodao da se osjeća dobro, ali da se osjeća malo umornije nego inače.

Poznati glumac uvjeren je da će se uskoro oporaviti od COVIDA-19. Španjolski glumac Antonio Banderas nakon 23 godine holivudske karijere nedavno se vratio korijenima i snimio film u režiji Pedra Almodóvara. Emotivna drama “Bol i slava” njegova je osma suradnja sa slavnim režiserom.

Prošle godine ostao je zapamćen po tome što se na crvenom tepihu Cannesa ljubakao s djevojkom, 20 godina mlađom financijskom savjetnicom Nicole Kimpel.

CANNES, FRANCE - MAY 17:  Nicole Kimpel and Antonio Banderas attend the screening of
Getty Images
S novom partnericom, Nicole Kimpel ponovno je sretan

A u ekskluzivnom intervjuu za magazina Gloria otkrio je kako mu je nakon razvoda od glumice Melanie Griffith bilo strašno teško početi iznova.

"Na početku je bilo vrlo bolno. Uložio sam sve da bih nešto stvorio, sve sam dao od sebe, godinama gradio, zamišljao budućnost, a onda odjednom - puf - sve nestane. Iako je to bio proces koji je trajao neko vrijeme, u tom trenutku osjećao sam se kao da je netko zaista samo pucnuo prstima. Da odjednom više ničega nema. Samo bol" govori Banderas koji se, nakon što se suočio s problemom, uspio izvući iz bolne faze.

SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 23:  Spanish actor Antonio Banderas and Nicole Kimpel attend the National Cinema Award during the 65th San Sebastian International Film Festival at Prisma-Tabakalera on September 23, 2017 in San Sebastian, Spain.  (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images
Antonio Banderas i djevojka s kojom je opet sretan

"Ubrzo shvatite da postoji nešto više. Pitate se zašto se toliko vežete uz druge - ljude, stvari, novac, kuće... Tada krene proces odvajanja. Shvatite što vam u životu doista treba, a od čega se možete oprostiti" dodao je slavni glumac koji je s bivšom suprugom uspostavio drugačiju vezu."Ona je moja najbolja prijateljica", zaključio je.

SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 10:  Actors Antonio Banderas (L) and Melanie Griffith pose in the audience during the 2011 NCLR ALMA Awards held at Santa Monica Civic Auditorium on September 10, 2011 in Santa Monica, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for NCLR)
Getty Images for NCLR

Čitajte i:

Nakon operacije raka kože i niza zahvata, slavna glumica pokazala mladenačko lice

I to je moguće! Antonio Banderas: 'Melanie Griffith je moja bivša, ali je još uvijek moja najbolja prijateljica'

Njemu je 57, njoj 37: Antonio Banderas ne krije da je zaljubljen

Linker
18. travanj 2024 16:22