velika promjena

Ovakvu je još nismo vidjeli: Michelle Pfeiffer iznenadila potpunom promjenom imidža

Zbog nove komedije koja će ugledati svjetlo dana za dva mjeseca glumica je promijenila imidž i objavila fotografiju na kojoj je u ulozi crvenokose Frances Price.

Glumica Michelle Pfeiffer cijelu je svoju karijeru nosila gotovo identičnu boju kose pa čak i frizuru. Svijetlosmeđa kosa, prošarana plavim pramenovima već je desetljećima njezin zaštitni znak pa je šokirala fanove drastičnom promjenom na koju se odvažila. Oni su nemalo ostali iznenađeni kada su na društvenim mrežama vidjeli vatrenu boju kose kojom se pohvalila Michelle, no ubrzo su shvatili kako je samo nakratko promijenila imidž te da je 62-godišnjakinja privatno i dalje vjerna fatalnim plavim uvojcima.

‘Postajem Frances Price. Make-up mi je radila Valli O’Reilly, a frizuru Carol Hemming’, napisala je pored fotografije na Instagramu. Naime, Michelle je najavila novi film French Exit u kojem glumi pripadnicu visokog njujorškog društva s Manhattana koja se odluči u poznim godinama sa sinom preseliti u Pariz. Frances Price je žena koja se udala zbog novca koji je nakon suprugove smrti jako brzo i potrošila. Komediju je režirao Azazel Jacobs, a snimljen je prema istoimenom romanu Patricka deWitta, koji je također napisao scenarij.

Iako je već u sedmom desetljeću života, glumica zapanjuje svojim izgledom. No, svojedobno je priznala kako nije uvijek brinula o njemu.

‘Do svoje 40. nisam se puno opterećivala njegom lica i tijela. Pušila sam, jela sam sve što sam poželjela, a lice sam umivala običnim sapunom. Kad bih to rekla, svi su se zgrozili. Sad mi je najvažnije ostarjeti sa stilom i ne izgledati poput voštane figure’, poručila je nedavno glumica koja je u sretnom braku s Davidom E. Kelleyjem od 1993. godine. David je inače tvorac kultne serije ‘Ally McBeal’, a adaptirao je i 'Velike male laži' iz istoimenog romana Liane Moriarty.

ČITAJTE I:

Michelle Pfeiffer zbog zdravlja 10 godina na sebe nije stavila parfem, a sada je otišla korak dalje

Dugo je nismo vidjeli, a onda je zasjala u čak dvije haljine u jednom danu

Rekle 'ne' filerima, filterima i skrivanju sebe: Ove poznate dame slave prirodnost i ne boje se godina

Linker
19. travanj 2024 09:26