natrag u hollywood

Ovo će biti dobro! Lady Gaga uskočila u ulogu talijanske modne ikone u filmu ‘House of Gucci‘

Uz svog "filmskog supruga" Adama Drivera, Lady Gaga oduševila je prvom fotografijom iz nadolazećeg filma "House of Gucci" u kojoj glumi Patriziju Reggiani, o kojoj se godinama pričalo u talijanskom visokom društvu i modnim krugovima.

Nakon hvaljene uloge u filmu "A Star is Born", u kojem je briljirala uz Bradleyja Coopera, Lady Gaga ponovno se vratila glumi. Fanove na društvenim mrežama oduševila je prva fotografija iz filma "House of Gucci", koja je jutros osvanula u javnosti, a koja prikazuje Lady Gagu i Adama Drivera u ulogama bračnog para koji je sedamdesetih i osamdesetih godina punio stupce talijanskog tiska.

Fotografija koja je privukla oduševljene komentare prikazuje Gagu i Drivera na skijanju, u odličnim kostimima iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Čitajte i: Novi imidž s dobrim razlogom: Lady Gaga potpuno neprepoznatljiva na ulicama Rima

Gaga u ulozi bogatašice iz talijanskog visokog društva

Lady Gaga s crnom perikom živi je prikaz Patrizije Reggiani, Talijanke koja se 1972. godine udala za Maurizzia Guccia, unuka osnivača kuće Gucci koji je tada bio u ranim dvadesetima.

image
Patrizia Reggiani udala se za unuka osnivača kuće Gucci 1972. godine
EPS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tijekom 15-godišnjeg braka, par je dobio dvije kćeri, borio se i dobio bitku za vođenje tvrtke Gucci te postao stalna pojava u tabloidima.

‘Lady Gucci‘, kako su Patriziju nazvali mediji, bila je poznata po ljubavi prema raskošnom nakitu i skupocjenoj odjeći, putovala je na lukuzna putovanja privatnim avionom te živjela kao da sutra ne postoji.

Jedna od njezinih najpoznatijih izjava svakako je: "Radije bih plakala u Rolls-Royceu nego bila sretna na biciklu".

Linker
13. travanj 2024 21:23