Stefan Kapičić i Ivana Horvat Kapičić
 Davor Matota
Divna vijest

Ovo je njezin najljepši rođendan: U poznatu obitelj stiže prinova, čestitke stižu sa svih strana

U studenom 2017. ispred svojih najbližih su izrekli sudbonosno 'da', a danas su svojim prijateljima objavili sretnu vijest.

Domaća glumica Ivana Horvat Kapičić za svoj 32. rođendan napravila je pravo iznenađenje za svoje pratitelje na Instagramu. Objavila je čak devet umjetničkih fotografija u visokoj trudnoći i tako objavila radosnu vijest da sa srpskim glumcem Stefanom Kapičićem, uskoro očekuje dolazak prinove.

Vijest iz Amerike sve je razveselila, a njezin Instagram njezini prijatelji i kolege zatrpali su čestitkama. Glumica Ivana Horvat i njezin suprug Stefan Kapičić već neko vrijeme žive u SAD-u gdje grade svoju glumačku karijeru. Par se zaljubio na snimanju serije "Zora Dubrovačka" 2014., a brzo nakon toga su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Vjenčali su se krajem 2017. u intimnoj ceremoniji u Los Angelesu.

Spica / Zagreb 07.06.2018 / foto: Davor Matota / Ivana Horvat i Stefan Kapicic
Davor Matota
Stefan Kapičić i Ivana Horvat

"Vjenčali smo se u Los Angelesu. Jako smo sretni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lijepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe", rekao je Kapičić koji uvijek naglašava da je uz Ivanu pronašao sreću. "Odlično se slažemo. Ja sam Strijelac, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir. Sretan sam i neka samo tako potraje", rekao je. Stefan se pojavio u filmu 'Deadpool' u kojem je glumio uz Ryana Reynoldsa, a dobio je i ulogu u seriji 'Counterpart'.

ČITAJTE I:

Slavni supružnici podizali obrve na špici: On u glomaznim čizmama, a ona u japankama za plažu
Zaljubljeni par vratio se u Zagreb: Ljubavne iskre frcaju i na špici

Tajno vjenčanje: Hrvatska glumica udala se za srpskog kolegu

Linker
25. travanj 2024 22:54