JELENA BALIĆ
Svjetsko, a naše

‘Ovo mi je najljepši poklon za rođendan‘: Severina se okušala u novoj ulozi i potpuno zapanjila fanove

Domaća pjevačica osvanula je na naslovnici krimi romana slavnog Maxa Bunkera koji je napisao Alana Forda, a kako je došlo do suradnje, Severina je opisala na društvenim mrežama.

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon…

image
Max Bunker ‘U ime mafije‘ sa Severinom na naslovnici.
JELENA BALIĆ

Sažetak je ovo krimi romana ‘U ime mafije‘ Luciana Secchia, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenarista, publicista i novinara, tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford. Roman je danas ugledao svjetlo dana, a lice s naslovne strane utjelovljuje – Severina.

Čitajte i: Igor Kojić stigao u Zagreb! Severina bilježi važan datum, bračnim problemima nazire se sretan kraj?

image
Severina se odlično snašla u novoj ulozi.
JELENA BALIĆ

Tim povodom, Severina je danas, na svoj rođendan, na društvenim mrežama otkrila kako je do suradnje došlo:

‘‘Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće ‘Sandorf‘ da bi oni i Max Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić... i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca...‘‘

‘‘Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford?

image
Severina utjelovljuje zanosnu blues pjevačicu Sharon.
JELENA BALIĆ

Snimali smo za par dana, moja ekipa s kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić.

A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja san u žutoj vešti na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucan od ditinje sriće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući ‘Sandorf‘. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva.

Ovo mi je najljepši poklon za rođendan, poslije crteža mog sina“, napisala je Severina na Instagramu.

Linker
07. srpanj 2022 00:22