Tomislav Kristo / CROPIX
Odvukla pažnju

Ovo mu neće oprostiti? Kotiga opet pokazao sestru i nasmijao ekipu: 'Feels like cirka 300 godina'

Poznati Lovac i influencer, ovog je puta u svoje obajve uključio i sestru, dok na jednoj veselo plešu, na drugoj je otkrio nešto što nitko baš ne bi volio da se javno pokaže.

Najveći domaći, ako ne i regionalni influencer, nastavio je niz obiteljskih objava, tako je Dean Kotiga (32) ponovno iznenadio pratitelje sa svojom sestrom Deanom. No, objavu na Instagramu na kojoj brat i sestra plešu uz ritmove pjesme na talijanskom, ipak je zasjenila njegova objava na Twitteru.

Dean je u sestrinoj mikrovalnoj pećnici pronašao pljesnivi kruh, koji je Deana, čini se potpuno zaboravila. "Rekao bih da seka posljednje vrijeme nije koristila mikrovalnu. Feels like cirka 300 godina", napisao je popularni lovac iz emisije 'Potjera' uz fotografiju koja se vjerojatno neće svidjeti njegovoj sestri.

No, ako je suditi prema Instagramu, u njihovoj kući ipak nema ljutnje, nego naprotiv sve se ori od pjesme dok oni razdragano plešu.

Odvukla svu pažnju

"Seka i braco Kotiga plešu za društvene mreže", napisao je uz video Dean, a pratitelji su mu komentirali da ga je sestra 'prešišala' jer je mnogo više uživljena u ples te da je odvukla svu pažnju.

Dean je nedavno, uoči svog gostovanja u emisiji "Nedjeljom u dva", pratitelje raznježio obiteljskom fotografijom iz djetinjstva, kada je otkrio kako se on i sestra gotovo jednako zovu.

"Ova slatkica desno je mlađa seka originalnog imena Deana, koja razmišlja o tome kako ja izgledam pa se zato tako lijepo i jako smije. Bok Deana baš ti hvala na svemu", kazao je Kotiga.

Pročitajte i:

Kotiga se ogolio kod Stankovića: Zašto nikoga ne prati, čime je osvojio djevojku i oko čega se svađaju

Kotiga iznenadio obiteljskom fotografijom: Ljudi u čudu kad su čuli ime njegove sestre

Utegnu se remenom: Moda za po doma poharala je influencere, nisu odoljeli ni naši

Slušaj Deana Kotigu: Najveća influencer zvijezda ima sjajan savjet

Linker
07. travanj 2024 03:45