Konačno!

Ovo su svi čekali: Poznato lice iz originalne postave pojavilo se u novoj verziji kultne ‘Tračerice‘

Od kad je početkom srpnja na HBO Max-u izašla nova ‘Tačerica‘, odnosno u originalu ‘Gossip Girl‘, svi smo nestrpljivo čekali da se pojavi neko poznato lice iz postave prvog emitiranja serije, u ‘davnoj‘ 2007. godini.

Vjerni pratitelji serije, već su u prvoj epizode imali mogli osjetiti nostalgiju zbog suptilnih poveznica s likovima iz originalne postave. Nate Archibald, iz prve postave, kojeg je utjelovio glumac Chace Crawford, vrlo je popularan među obožavateljicama, iako se nije pojavio fizički u remakeu, ime mu je spomenuto više puta. Ravnateljica spominje Nateovo ime kao primjer uspješne osobe, koja je pohađala istu školu kao i noviteti Zoya, Julien, Kate i ostatak nove klike.

Druga, još snažnija, poveznica s prvom 'Gossip Girl', je Milo Sparks, sin jednog od većih imena prve postave, Georgine Sparks. Milo se pojavljuje u četvrtoj epizodi nove serije, gdje se umiješa u neslaganje Zoye i Zoyinog dečka, Obieja Bergmanna. Milo ponudi svoju pomoć Zoyi, te je uvjerava da, iako ima tek deset godina, nije premlad da joj pomogne.

image
Zvijezde nove 'Tračerice'
STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nova verzija omiljene serije Gossip girl konačno je dostupna, a evo po čemu se razlikuje od originala

Nakon što je Zoya saznala da je Milo sin Georgine Sparks, koja je u prvoj postavi serije bila poznata po svojoj osvetoljubivost i vragolastom šarmu, ona prihvaća njegovu pomoć. Milo se do sad pojavio samo u četvrtoj epizodi, no nije poznato hoće li se još pojavljivati u narednih sedam epizoda koje nisu izašle.

U petoj epizodi, dogodilo se napokon ono što su obožavatelji čekali od samog početka emitiranja nove 'Tračerice' - vratila se jedna od najbližih saveznica Blair Waldorf - Nelly Yuki.

Yin Chang prva je glumica iz originalne postave koja je glumila u ponovno oživljenoj kultnoj seriji.

Povratak stare garde

U petoj epizodi, 'Nada Tone' (Hope Sinks ), radnja se odvija na zabavi uoči Noći Vještica. Nelly Yuki, koja je bila jedna od najdražih pratitelja, prijatelja i pomoćnika legendarne kraljice škole Constance Billard, 'Queen B' Blair, pojavila se na zabavi. Posljednji put kad smo je vidjeli, Nelly je radila kao novinarka za Waldorf dizajn, tvrtku Eleanor Waldorf, Blairine majke. Nelly je u obnovljenoj seriji urednica popularnog časopisa New York Magazine.

image
Yin Chang u originalnoj seriji utjelovila je lik Nelly Yuki
IPA/PROFIMEDIA

Alumna Constance Billard srednje škole vrati se u zaplete same 'Gossip Girl,' kada je Obie, Zoyin dragi, pozove na zabavu kako bi otkrila tko se sada krije iza popularnog trač-bloga.

Na pitanje hoće li se još poznatih lica vratiti na HBO Max-ovu, obnovljenu 'Gossip Girl', Joshua Safran, glavni scenarist nove serije, kazao je kako možemo očekivati više samih spomena većih imena poput Blair ili Serene, "Nikome se ne bi sviđalo da se Blake (Serena) ili Leighton (Blair) vrate u seriju na samo par scena." No, uz nadu i strpljenje, iščekujemo još malih poveznica kroz novu seriju, kako bi se vratili u nostalgične dane stare tračerice.

Linker
18. travanj 2024 16:46