Reuters
LUFTIĆ GODINE

Ovog ljeta možete plutati na guzi Kim Kardashian

Prošlih nekoliko sezona dominirali su veliki luftići: bijeli labud, ružičasti flamingo i jednorog bili su glavni dodatak bez kojeg se nije odlazilo na plažu, ali ovo ljeto pripremite se za nešto potpuno drugačije. Primjerice, luftić u obliku guze reality zvijezde Kim Kardashian West.

Američka zvijezda lansirala je novu liniju svojih proizvoda, a osim Kimoji upaljača, maskica za mobitel i šilterica, predstavila je i jedan koji je najviše privukao pozornost njezinih obožavatelja. Luftić koji je kopija njezine slavne pozadine oduševila je fanove, ali ih je cijena ubrzo "prizemljila" - guza na napuhavanje dostupna je tek za prednarudžbe koje će se dostavljati u lipnju, a za nju treba izdvojiti gotovo 100 dolara. Visoka cijena šokirala je neke od njezinih obožavatelja, ali drugi su toliko oduševljeni proizvodom da su odlučili po svaku cijenu ovo ljeto sunčane dane provoditi plutajući u bazenu na "Kiminoj guzi".

Kimoji

Lansiranje novih Kimoji proizvoda nije njezin jedini poslovni pothvat: Kim Kardashian West je nova muza legendarne vizažistice Pat McGrath što je otkriveno videom u kojem je reality zvijezda predstavila novi proizvod Dark Star 006 popularnog brenda make-up umjetnice.

Linker
24. travanj 2024 14:18