Profimedia, Xposurephotos
KRAH NA VIŠE FRONTI

Ovu krizu nisu prebrodili: Još prije dva mjeseca govorili su o prinovi, a sada se razvode

Iako su tvrdili kako su svoje bračne probleme riješili uz pomoć savjetnika, Boris Becker i njegova supruga Lilly odlučili su se razvesti nakon 13 godina zajedno.

Trostruki osvajač Wimbledona, Nijemac Boris Becker (50) i njegova supruga, bivša nizozemska manekenka Sharlely Lily Kerssenberg (41) ipak se razvode, a vijesti je potvrdio njihov odvjetnik za novine Bild.

- Odluka nakon 13 godina veze i devet godina braka nije bila jednostavna – izjavio je odvjetnik para Christian-Oliver Moser i naglasio kako je paru trenutačno najvažniji njihov 8-godišnji sin Amadeus te da je njihov razvod prijateljski.

Picture Shows: Lily Becker, Boris Becker

April 27, 2016

Boris Becker and his wife Lily, were seen making their way out of Sexy Fish in London, England. The pair looked sharp for their night out.


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 282712200, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

Boris Becker i njegova sada bivša supruga viđeni su nedavno, svatko na svojoj strani, bez vjenčanog prstenja na rukama. Ipak, Lilly ima i tetovažu „Mrs B“ koje će se malo teže riješiti.

O krizi o braku pisalo se još lani: sredinom lipnja proširila se vijest da je bivši tenisač bankrotirao, da bi se samo nekoliko dana nakon medijima proširili i napisi da ima i bračnih problema. Financijska afera produbila je trzavice sa Sharlely Lily Kerssenberg. Tada je Becker sve češće viđan sam u Njemačkoj, dok je njegova supruga ostajala u Londonu s njihovim sinom Amadeusom (8).

Profimedia, Xposurephotos
Prošle godine zajedno na odmoru

Tada glasine nije želio komentirati, a sa suprugom je još prošlog ljeta uživao na odmorima. Ipak, njegova supruga je potvrdila da je krize bilo te prije samo par mjeseci izjavila kako im je terapija pomogla te da su sada dobro i da bi voljeli imati još djece.

- Imala sam tešku godinu. Prepustila sam se u potpunosti i to u svakom smislu. Previše sam pila, previše pušila, previše izlazila jer me jednostavno nije bilo briga. Mislila sam da mi je život užasan i da želim umrijeti. Boris je također prolazio kroz teško razdoblje pa nije niti primijetio. Jednostavno smo se razišli i otišli svako svojim putem – otkrila je tada i priznala kako su pet dana u tjednu odlazili na terapiju, ali čini se da su to naposljetku bačeni novci.

75981, MIAMI, FLORIDA - Monday April 9, 2012. Boris Becker spends the day with his family on a boat before heading to Smith & Wollensky in Miami. The Tennis great could be seen strolling with wife Lilly Kerssenberg with his young son Amadeus on his shoulders. Two year-old Amadeus, who could later be seen playing with an iPad, caused a bit of a scene when he knocked his dads glasses off his head and they had to be fixed by his mum., Image: 125585514, License: Rights-managed, Restrictions: MMZ1, NAK1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Boris Becker sa suprugom Lilly 2012. godine

Becker iza sebe već ima jedan razvod: onaj od prve supruge Barbare Feltus s kojom ima sinove Noaha Gabriela (24) i Eliasa Balthazara (18). Prije 18 godina nevjera ga je stajala gotovo 20 milijuna dolara, a osim toga isplatio je i 2,5 milijuna funti ruskoj manekenki Angeli Ermakovi s kojom je nakon kratke afere dobio kćer Annu (18) i mjesečno 20 tisuća dolara alimentacije.

Linker
16. travanj 2024 13:45