BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
pršte od emocija

Pa može li slađe!? Par kojem stvarno treba zavidjeti na ljubavi jer se ovakva ne viđa često

Sudeći po slatkim porukama i osmijesima od uha do uha, Ana Ivanović i njezin suprug Bastian stvarno žive na sedmom nebu i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Nekadašnja srpska tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger uvijek su nasmijani kada su zajedno, a sudeći po idiličnim porukama koje si ostavljaju na društvenim mrežama njihova ljubav je jača nego u srpnju 2016. kada su izrekli sudbonosno 'da'...

"Moj partner, moj oslonac i najbolji otac. Ne mogu ni zamisliti bolji uzor našoj djeci. Sretan Dan očeva svima koji slave danas", napisala je na Instagram profilu bivša tenisačica.

Par i dalje njeguje svoju vezu, a budući da na društvenim mrežama često objave kakvu zabavnu zajedničku fotografiju, možemo samo zaključiti da njihova ljubav i dalje cvjeta. Uostalom, u moru divnih riječi Bastian je za jednu godišnjicu svojoj Ani napisao: 'Ja sam najsretniji muškarac na svijetu jer imam tebe'.

Neodoljivi par vjenčao se u srpnju 2016. godine u Veneciji i kojemu na svadbi pjevala Nina Badrić, a za prvi ples izabrali su pjesmu "Čarobno jutro". Vjenčali su se 13. srpnja. 2016. u gradskoj vijećnici u Veneciji. Dan kasnije bračne su zavjete izmijenili i u crkvi, nakon čega se slavlje nastavilo u luksuznom hotelu Aman.

Bilo je to nezaboravno vjenčanje koje je mladence koštalo milijun eura! U braku su dobili dvije prinove, sinove Luku i Leona. Prošle godine u kolovozu su bili izvan sebe od sreće.

"Prštimo od ljubavi i sreće. Naš sinčić je dobio brata", stoji uz fotografiju na kojoj se vidi Anina i Bastianova ruka te ručice njihovih sinova. Bastian je na svom Instagramu podijelio istu fotografiju uz sličan opis: "Srca su nam ispunjena zbog prinove u obitelji. Dobrodošao na svijet, maleni"

Čitajte i:

Kao golupčići: Ana i Bastian kao da su sami na prepunim tribinama

U izlasku nadvisila supruga: Luka je s dadiljom, a Ana Ivanović napokon uskočila u štikle

I oni danas slave: Prošle su dvije godine otkako su rekli 'da', a jednako su sretni

Linker
20. travanj 2024 13:03