napokon sretna

Pala prosidba na plaži, glumica i radijski voditelj ne znaju kako bi se sve pohvalili

Glumica rođena na Manhattanu, 28-godišnja Sarah Hyland koja se proslavila kao Haley u seriji 'Moderna obitelj', napokon je iza oblaka ugledala najsjajnije sunce! Ovaj put nije svijetu poručila da je izašla iz bolnice, kao proteklih 19 godina otkad boluje na bubrezima, već se pohvalila zarukama!

Sarah Hyland od devete godine pati od displazije bubrega, prošla je dvije transplantacije bubrega jer prva nije uspjela, a njezinim bolničkim danima nije se nazirao kraj. Najveća podrška glumici u borbi sa zdravljem bio je dečko, radijski voditelj Wells Adams, (34), koji je napokon iskoristio njihov zajednički godišnji odmor i kleknuo pred njom na plaži.

Par je zajedno godinu dana, a javnost ih je prvi put povezala u Noći vještica 2017. kad su došli u koordiniranim kostimima iz Stranger Thingsa. Dugo su ljubav održavali na daljinu, jer je ona živjela u Los Angelesu, a on u Nashvilleu. U kolovozu lani on je ipak popustio i doselio k njoj u Kaliforniju.

Sarah, koja je mnoge dane svog života provela po bolnicama jer je uz tešku bolest bubrega pati i od endometrioze, u srijedu se javno pohvalila da nikad nije bila sretnija. Na svom Instagramu objavila je idilične fotografije s odmora i pokraj njih napisala: 'Ono kad ne jedeš, ne spavaš, glava ti je među zvijezdama, one ovozemaljske stvari', napisala je pokraj nekoliko fotografija koje svjedoče o prosidbi, a na kojima se dobro vidi i zaručnički prsten.

'E pa draga moja, dvoje nas se tako osjeća! Zapravo, petero, kad uključimo naše pse. Ja tebe volim više... zaručnice', napisao joj je zaručnik u komentarima i mnoge nasmijao.

View this post on Instagram

Last night... @wellsadams holds the to my

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Linker
18. travanj 2024 16:27